Results 1 to 2 of 2

Thread: amarok-xine install problem in 11.1

  1. #1
    barney66 NNTP User

    Default amarok-xine install problem in 11.1


    I just installed opensuse 11.1 and I'm trying to load and install the
    amarok-xine package from the packman repository. The standard Gstreamer
    engine for amarok doesn't cut it for me.

    From Yast, I get the following error message when I try to install:

    "nothing provides libusb-1.0.so.o needed by
    libifp4-1.0.0.2-0.pm.5.i586"

    The only option it offers me is to not install amarok-xine.

    Ideas, anyone?

    Thanks.


    --
    barney66
    ------------------------------------------------------------------------
    barney66's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=19744
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=404631


  2. #2
    caf4926 NNTP User

    Default Re: amarok-xine install problem in 11.1


    barney66;1925286 Wrote:
    > I just installed opensuse 11.1 and I'm trying to load and install the
    > amarok-xine package from the packman repository. The standard Gstreamer
    > engine for amarok doesn't cut it for me.
    >
    > From Yast, I get the following error message when I try to install:
    >
    > "nothing provides *libusb-1.0.so.*o needed by
    > libifp4-1.0.0.2-0.pm.5.i586"
    >
    > The only option it offers me is to not install amarok-xine.
    >
    > Ideas, anyone?
    >
    > Thanks.

    The above is in the oos repo, I just checked
    Use search, check the rpm provides, cut and paste: libusb-1.0.so,
    search.....

    In Packman check Amarok Packman and Amarok-xine, remove the yauap ver.
    Allow vendor change to Packman if requested.


    --
    Box: Linux 2.6.27.7-9 i686 | OS 11.1 | (KDE3.5.10) "33.2" | M2N4-SLI |
    AMD 64 X2 5200+ | nVidia 8500GT | 2GB RAM
    Lap: OS 11.1 | Celeron 550 | (KDE4.1.87)"3.1" | Intel 965 GM | Lenovo
    R61e | 3GB RAM
    ------------------------------------------------------------------------
    caf4926's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=204
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=404631


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •