Results 1 to 2 of 2

Thread: X process 100% CPU usage at 11.1 KDE4

Hybrid View

  1. #1
    atreju65 NNTP User

    Default X process 100% CPU usage at 11.1 KDE4


    Hallo all...

    I have a problem mith the X process. When I dont use my computer for a
    few minutes the X process go to 100% of my CPU on all Computers with the
    same OS.
    What is wrong?

    I have OpenSuse 11.1 and KDE 4.1

    top....
    [image: http://www.tux-welt.de/bilder/top.jpg]

    ps aux ....
    [image: http://www.tux-welt.de/bilder/ps.jpg]


    Sorry for my bad English.


    --
    atreju65
    ------------------------------------------------------------------------
    atreju65's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=18485
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=403840


  2. #2
    Troggy NNTP User

    Default Re: X process 100% CPU usage at 11.1 KDE4


    I came here in order to find support for the same issue. Seems like it's
    this problem between X.org and KDE's powerdevil:
    https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=174897
    It's fixed in KDE's SVN and I hope a backported patch for powerdevil
    will arrive soon.
    It's really annoying when you leave your machine alone for a while to
    download something and when you come back you realize, the CPU has been
    sucking maximum juice all the time


    --
    Troggy
    ------------------------------------------------------------------------
    Troggy's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=19116
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=403840


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •