Results 1 to 3 of 3

Thread: openSUSE 11.1 GNOME issues

  1. #1
    ciprianvilau NNTP User

    Default openSUSE 11.1 GNOME issues


    hi
    i'm trying to get rid of MS Windows and i tried openSUSE (GNOME)

    so, i have several issues and i want to know if it's possible to do
    something wrong or if theese issues can be fixed

    1. when openSUSE starts it takes preety long time...the loading bar
    stops at the begining, stays that way 1-2 minutes and then openSUSE
    loads

    2. Banshee starts, it plays the music sometimes, but the UI is frozen,
    i can't do anything about it. if i try to quit it asks me if i want to
    kill the process. there were some times when banshee worked just fine.

    3. sometimes openSUSE crashes. i can move the mouse, but i can't do
    anything with it. the only thing that works is the "main menu" button.
    it happenes when i have "desktop effects" on, sometimes even after i
    disable them (same session)

    4. i installed "Avant Window Navigator", i deleted it (don't ask why, i
    just did it ), then reinstalled again, but now it just doesn't start.
    i used YaST


    well..i anyone could help me find the causes/fix the problems would be
    great

    cheers!


    --
    ciprianvilau
    ------------------------------------------------------------------------
    ciprianvilau's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=18985
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=403754


  2. #2
    davideoli NNTP User

    Default Re: openSUSE 11.1 GNOME issues


    1 - press F1 during the boot to see what to slows down the boot (maybe
    the net initialization)


    --
    davideoli
    ------------------------------------------------------------------------
    davideoli's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=18158
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=403754


  3. #3
    spinaci NNTP User

    Default Re: openSUSE 11.1 GNOME issues


    I have the same issue with Banshee. Try to update to 1.4.2, it should
    help

    'Banshee 1.4.1 hangs on Opensuse 11.1 - openSUSE Forums'
    (http://tinyurl.com/9h563x)


    --
    spinaci
    ------------------------------------------------------------------------
    spinaci's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=10919
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=403754


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •