Results 1 to 3 of 3

Thread: Icons messed on panel after login/out on

  1. #1
    lowks NNTP User

    Default Icons messed on panel after login/out on


    I am using opensuse 11.1 on my X61 laptop and am currently trying out
    kde-4.1. I installed kde from the kde stable repo. My problem is that
    after logging in and out or rebooting the laptop, icons go missing on
    the panel and the positions get all messed up.

    Help anyone?


    --
    lowks
    ------------------------------------------------------------------------
    lowks's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=18724
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=403501


  2. #2
    konsultor NNTP User

    Default Re: Icons messed on panel after login/out on


    Some of the icons on my panel disappeared, but the function remains
    there (though invisible). I notice that icons on Dolphin are also gone.


    I've been moving large mbox files around, but that seems to be
    working.

    openSUSE 11 on a notebook.


    --
    konsultor
    ------------------------------------------------------------------------
    konsultor's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=15675
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=403501


  3. #3
    caf4926 NNTP User

    Default Re: Icons messed on panel after login/out on


    This has been an issue with kde4 from the beginning.

    Try re-naming your hidden .kde4 folder to .kde4old

    from a CLI login you can do it:
    mv /home/username*/.kde4 .kde4old

    (username*)= your user name

    Login again and you will be in a NEW kde4 user settings. Once it's
    finished loading (it takes a min or 2) Logout again and back in to see
    if the icons are going to hold. Otherwise delete the new .kde4 and try
    again.
    I have had to do this several times in the past.

    Once I have a working .kde4 I make a backup.


    --
    Box: Linux 2.6.25.18-0.2 x86_64 | OS 11.0 | (KDE4.1.87) "3.1" | M2N4-SLI
    | AMD 64 X2 5200+ | nVidia 8500GT | 2GB RAM
    Lap: OS 11.1 | Celeron 550 | (KDE4.1.87)"3.1" | Intel 965 GM | Lenovo
    R61e | 3GB RAM
    ------------------------------------------------------------------------
    caf4926's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=204
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=403501


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •