Results 1 to 4 of 4

Thread: OpenOffice writer broken after upgrade to 11.1

  1. #1
    Herr Klugbeisser NNTP User

    Default OpenOffice writer broken after upgrade to 11.1


    Hello,

    I have upgraded from Opensuse 11.0 to Opensuse 11.1

    Now, when I start OpenOffice writer, I get nothing but the empty window
    frame. No content appears, also after a long time. The complete space
    below the window bar is not painted.

    However, all other OpenOffice applications run normally.

    Is there anyone who has an idea what I could do?


    --
    Herr_Klugbeisser
    ------------------------------------------------------------------------
    Herr_Klugbeisser's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=4472
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=403065


  2. #2
    caf4926 NNTP User

    Default Re: OpenOffice writer broken after upgrade to 11.1


    re-install the writer package in yast
    But maybe you already tried that?

    or

    You could try re-naming the hidden .ooo2 and .ooo3 folders to eg:
    .ooo2_old


    --
    Box: Linux 2.6.25.18-0.2 x86_64 | OS 11.0 | (KDE4.1.85) "3.1" | M2N4-SLI
    | AMD 64 X2 5200+ | nVidia 8500GT | 2GB RAM
    Lap: OS 11.1 | Celeron 550 | (KDE 4.1.85 "release 3.1" | Intel 965 GM |
    Lenovo R61e | 1GB RAM
    ------------------------------------------------------------------------
    caf4926's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=204
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=403065


  3. #3
    Herr Klugbeisser NNTP User

    Default Re: OpenOffice writer broken after upgrade to 11.1


    You are great!

    I had installed the package already twice. it didn't help.

    But renaming the folders did the job. Thanks!


    --
    Herr_Klugbeisser
    ------------------------------------------------------------------------
    Herr_Klugbeisser's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=4472
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=403065


  4. #4

    Default Re: OpenOffice writer broken after upgrade to 11.1

    caf4926 wrote:

    >
    > re-install the writer package in yast
    > But maybe you already tried that?
    >
    > or
    >
    > You could try re-naming the hidden .ooo2 and .ooo3 folders to eg:
    > .ooo2_old
    >
    >


    Thanks for fixing the problem I've also just found. A straight upgrade on KDE 3.5 system had worked OK but a new installation of KDE 4.1 (on the same machine and user) meant OpenOffice just wouldn't start. Renaming .ooo3 did the job.

    Many thanks.

    --
    Graham P Davis, Bracknell, Berks., UK. E-mail: newsman not newsboy


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •