Results 1 to 3 of 3

Thread: Bad performance with 11.1 and proprietary nvidia drivers

  1. #1
    hpalma NNTP User

    Default Bad performance with 11.1 and proprietary nvidia drivers


    I've just installed openSUSE 11.1 (64bits) with KDE4.1. I also installed
    the nvidia proprietary drivers by using this link:
    http://opensuse-community.org/nvidia.ymp

    Now kwin effects work but the overall performance is terrible. I can't
    even move a window without seeing glitches.

    I've got a Core2Duo T8100 at 2.10GHz, 4GB of memory and a GeForce8400M
    so i would expect a much better performance.

    Any tips on how to improve performance ?
    Thanks.


    --
    hpalma
    ------------------------------------------------------------------------
    hpalma's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=687
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=403003


  2. #2
    ram88 NNTP User

    Default Re: Bad performance with 11.1 and proprietary nvidia drivers


    hpalma;1915463 Wrote:
    > I've just installed openSUSE 11.1 (64bits) with KDE4.1. I also installed
    > the nvidia proprietary drivers by using this link:
    > http://opensuse-community.org/nvidia.ymp
    >
    > Now kwin effects work but the overall performance is terrible. I can't
    > even move a window without seeing glitches.
    >
    > I've got a Core2Duo T8100 at 2.10GHz, 4GB of memory and a GeForce8400M
    > so i would expect a much better performance.
    >
    > Any tips on how to improve performance ?
    > Thanks.


    Hi!
    You can improve your card's performance by installing the latest beta
    drivers from nvidia: ftp://download.nvidia.com/XFree86. Thow-to is under
    the link.
    Good luck.


    --
    http://yami.googlecode.com/
    http://akoskm.blogspot.com/
    ------------------------------------------------------------------------
    ram88's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=1058
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=403003


  3. #3
    ram88 NNTP User

    Default Re: Bad performance with 11.1 and proprietary nvidia drivers


    For installing beta drives you need to have installed kernel-sources,
    kernel-header and gcc.


    --
    http://yami.googlecode.com/
    http://akoskm.blogspot.com/
    ------------------------------------------------------------------------
    ram88's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=1058
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=403003


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •