Results 1 to 3 of 3

Thread: Compiz set yet not working. Boooo.

  1. #1
    marianogedisman NNTP User

    Default Compiz set yet not working. Boooo.


    Hello,

    I'm able to configure my compiz with no issue, however, things just
    don't work.

    I'm new to Suse, I used to use LinuxMint and it picked up as soon as I
    config'ed it. Any help?

    Thanks in advance.


    --
    marianogedisman
    ------------------------------------------------------------------------
    marianogedisman's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=16195
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400731


  2. #2
    marianogedisman NNTP User

    Default Re: Compiz set yet not working. Boooo.


    Nevermind. I fixed it.


    --
    marianogedisman
    ------------------------------------------------------------------------
    marianogedisman's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=16195
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400731


  3. #3
    baskitcaise NNTP User

    Default Re: Compiz set yet not working. Boooo.

    marianogedisman wrote:

    >
    > Nevermind. I fixed it.
    >
    >


    Can you give us a run down on what you did or why it happened please so if anyone else has the prob can cure it too>


    --
    Mark

    Nil Illigitimi Carborundum

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •