Results 1 to 7 of 7

Thread: OpenOffice missing symbols

  1. #1
    Peter Srp NNTP User

    Default OpenOffice missing symbols


    Since yesterdays update my OpenOffice 2.0.4.14 misses symbols, in the
    toolbar, menu, help, start menu (where you choose which document you
    want to create) simply all. reinstall did not work. any suggestions?


    --
    Now with new flavor: openSUSE 11.0 PPC on 'Apple Titanium PowerBook G4
    Onyx' (http://tinyurl.com/2el2nm)
    ------------------------------------------------------------------------
    Peter_Srp's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=6799
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400614


  2. #2
    ram88 NNTP User

    Default Re: OpenOffice missing symbols


    Peter_Srp;1901078 Wrote:
    > Since yesterdays update my OpenOffice 2.0.4.14 misses symbols, in the
    > toolbar, menu, help, start menu (where you choose which document you
    > want to create) simply all. reinstall did not work. any suggestions?


    Hi!
    Check that you have installed this package: OpenOffice_org-icon-themes.
    BTW the latest version of OOo is 3.x, try to upgrade to this version.
    Here is the repository list:
    'Additional YaST Package Repositories - openSUSE'
    (http://tinyurl.com/9zzvr).


    --
    http://yami.googlecode.com/
    http://akoskm.blogspot.com
    ------------------------------------------------------------------------
    ram88's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=1058
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400614


  3. #3
    Peter Srp NNTP User

    Default Re: OpenOffice missing symbols


    I am on openSuse 11.0 ppc and, correct me if i am wrong, version 3 is
    not out for this platform yet.


    --
    Now with new flavor: openSUSE 11.0 PPC on 'Apple Titanium PowerBook G4
    Onyx' (http://tinyurl.com/2el2nm)
    ------------------------------------------------------------------------
    Peter_Srp's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=6799
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400614


  4. #4
    ram88 NNTP User

    Default Re: OpenOffice missing symbols


    Peter_Srp;1901298 Wrote:
    > I am on openSuse 11.0 ppc and, correct me if i am wrong, version 3 is
    > not out for this platform yet.


    Okay, I can't find OOo 3.x packages for PPC , but what's about the
    OpenOffice_org-icon-themes package?
    Try to change your icon size and theme under:
    Tools -> Options -> OpenOffice.org -> View.
    Good luck


    --
    http://yami.googlecode.com/
    http://akoskm.blogspot.com
    ------------------------------------------------------------------------
    ram88's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=1058
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400614


  5. #5
    Peter Srp NNTP User

    Default Re: OpenOffice missing symbols


    ram88;1901301 Wrote:
    > Okay, I can't find OOo 3.x packages for PPC , but what's about the
    > OpenOffice_org-icon-themes package?
    > Try to change your icon size and theme under:
    > Tools -> Options -> OpenOffice.org -> View.
    > Good luck


    Sorry for late reply. I tried both with no result at all. Open words
    for Open Office, that really sucks.


    --
    Now with new flavor: openSUSE 11.0 PPC on 'Apple Titanium PowerBook G4
    Onyx' (http://tinyurl.com/2el2nm)
    ------------------------------------------------------------------------
    Peter_Srp's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=6799
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400614


  6. #6
    ram88 NNTP User

    Default Re: OpenOffice missing symbols


    Peter_Srp;1903234 Wrote:
    > Sorry for late reply. I tried both with no result at all. Open words for
    > Open Office, that really sucks.


    Hmmm... If you have no icon themes in OOo, then something is wrong with
    your installation. Check your OOo packages in YaST.

    ps.: If you selected Crystal icon theme in OOo, then Crystal icon theme
    package need to be installed. Same situation with Tango.


    --
    http://yami.googlecode.com/
    http://akoskm.blogspot.com
    ------------------------------------------------------------------------
    ram88's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=1058
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400614


  7. #7
    Peter Srp NNTP User

    Default Re: OpenOffice missing symbols


    I have NO ideas what it was. But todays updates brought them back for
    good. *shrugs*

    Thanks heaps anyway.


    --
    Now with new flavor: openSUSE 11.0 PPC on 'Apple Titanium PowerBook G4
    Onyx' (http://tinyurl.com/2el2nm)
    ------------------------------------------------------------------------
    Peter_Srp's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=6799
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400614


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •