Results 1 to 3 of 3

Thread: Icon Theme Doesnt Apply

Hybrid View

  1. #1
    RimFrost NNTP User

    Default Icon Theme Doesnt Apply


    It is so when i try to change the icon theme in KDE 4.0 to "Kristall
    SVG" the progress bar loads 5 or 10 % and then stops and the icon theme
    doesnt apply at all?

    How do i make it work? Doesnt it work to chage icon theme in openSUSE
    11.0 at all?
    Cuz the "Kristall SVG" theme is one of the build-in icon themes that
    comes with the distro.


    --
    RimFrost
    ------------------------------------------------------------------------
    RimFrost's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=15020
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400367


  2. #2
    geoffro NNTP User

    Default Re: Icon Theme Doesnt Apply


    Firstly i assume you mean Crystal SVG. Might be due to the fact that it
    is a KDE3 theme

    Geoff


    --
    Core 2 Duo E8500 3.16GHz - 4GB DDR2 - 1.8 TB - GeForce 7600 GS - OS 11
    x86_64 - KDE 4.173 (KDE 4.2 >= 20081112)
    ------------------------------------------------------------------------
    geoffro's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=75
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400367


  3. #3
    RimFrost NNTP User

    Default Re: Icon Theme Doesnt Apply


    geoffro;1899731 Wrote:
    > Firstly i assume you mean Crystal SVG. Might be due to the fact that it
    > is a KDE3 theme
    >
    > Geoff



    Yes, that theme was build-in to 11.0 KDE 4.

    But now i like my system as it is tho


    --
    RimFrost
    ------------------------------------------------------------------------
    RimFrost's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=15020
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400367


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •