Results 1 to 2 of 2

Thread: weird smtp problem with Kontact

  1. #1
    reggler NNTP User

    Default weird smtp problem with Kontact


    Hi There,

    I setup my smtp server in Kontact and when it's trying to send
    messages, the status bar goes to like 94%, 99% or XX% and gets stuck
    before i get an error saying

    Code:
    --------------------
    Sending failed:
    smtp.1and1.com
    The message will stay in the 'outbox' folder until you either fix the problem (e.g. a broken address) or remove the message from the 'outbox' folder.
    The following transport was used:
    smtp.1and1.com
    --------------------

    I'm 100% sure it's the right settings (uname&passwd) and i've also
    tried different servers....no luck tho...by chance it sometimes sends an
    email off but then next time, it gets stuck with the same error again.
    What's going wrong here?
    Thanks for any hints or suggestions!
    Ron


    --
    reggler
    ------------------------------------------------------------------------
    reggler's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=6264
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400313


  2. #2
    reggler NNTP User

    Default Re: weird smtp problem with Kontact


    reggler;1899310 Wrote:
    > Hi There,
    >
    > I setup my smtp server in Kontact and when it's trying to send
    > messages, the status bar goes to like 94%, 99% or XX% and gets stuck
    > before i get an error saying
    > >

    Code:
    --------------------
    > > Sending failed:

    > smtp.1and1.com
    > The message will stay in the 'outbox' folder until you either fix the problem (e.g. a broken address) or remove the message from the 'outbox' folder.
    > The following transport was used:
    > smtp.1and1.com

    --------------------
    > >

    > I'm 100% sure it's the right settings (uname&passwd) and i've also
    > tried different servers....no luck tho...by chance it sometimes sends
    > an email off but then next time, it gets stuck with the same error
    > again. What's going wrong here?
    > Thanks for any hints or suggestions!
    > Ron


    Also I can set this same mail account up in Thunderbird and it sends
    emails just fine. But I would like to stay with Kontact. How do I get
    emails sent? I have used Kontact before (then I relocated - got a new
    ISP - and i can't use it anymore???) There must be a way to fix
    this.... Any clues?


    --
    reggler
    ------------------------------------------------------------------------
    reggler's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=6264
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400313


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •