Results 1 to 2 of 2

Thread: plasma start up problems

  1. #1
    reggler NNTP User

    Default plasma start up problems


    Hi there,

    because my panel seemed to not respond anymore whenever i press the
    K-menu button, I killed plasma with the "system activity" monitor.
    Then i tried to relaunch it with alt-f2 but nothing happened. I then
    tried to see if i see anything going on when launching it in the
    terminal and this is what I got:

    Code:
    --------------------
    reg@desktop:~> plasma
    plasma(8681): Communication problem with "plasma" , it probably crashed.
    Error message was: "org.freedesktop.DBus.Error.NoReply" : " "Did not receive areply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken." "

    --------------------

    Plasma eventually came up after waitting about 1 Minute but whenever i
    try to open the K-menu plasma crashes again....that's a pain man....


    --
    reggler
    ------------------------------------------------------------------------
    reggler's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=6264
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400299


  2. #2
    reggler NNTP User

    Default Re: plasma start up problems


    reggler;1899236 Wrote:
    > Hi there,
    >
    > because my panel seemed to not respond anymore whenever i press the
    > K-menu button, I killed plasma with the "system activity" monitor.
    > Then i tried to relaunch it with alt-f2 but nothing happened. I then
    > tried to see if i see anything going on when launching it in the
    > terminal and this is what I got:
    > >

    Code:
    --------------------
    > > reg@desktop:~> plasma

    > plasma(8681): Communication problem with "plasma" , it probably crashed.
    > Error message was: "org.freedesktop.DBus.Error.NoReply" : " "Did not receive areply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken." "
    >

    --------------------
    > >

    > Plasma eventually came up after waitting about 1 Minute but whenever
    > i try to open the K-menu plasma crashes again....that's a pain man....
    >


    Oh I've figured out what went wrong, I had the nfs file integration
    from Wuala turned on that made my system hang, as soon as i umounted the
    nfs connection *BANG* the system came back up 'n going as desired!


    --
    reggler
    ------------------------------------------------------------------------
    reggler's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=6264
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=400299


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •