Results 1 to 6 of 6

Thread: Help.Not running app "bgrive"!

  1. #1
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    The Earth
    Posts
    498

    Default Help.Not running app "bgrive"!

    Hi
    for me not work app google drive "grive" "https://software.opensuse.org/package/grive"
    terminal run show error
    Code:
    ~> bgrive
    terminate called after throwing an instance of 'boost::exception_detail::clone_impl<gr::File::Error>'
      what():  /home/abuild/rpmbuild/BUILD/grive-master/libgrive/src/util/File.cc(128): Throw in function void gr::File::Open(const boost::filesystem::path&, int, int)
    Dynamic exception type: boost::exception_detail::clone_impl<gr::File::Error>
    [gr::expt::BacktraceTag*] = #0 0x4f4ba2 bgrive gr::Exception::Exception()
    #1 0x4f3937 bgrive gr::File::Error::Error()
    #2 0x4f2ec1 bgrive gr::File::Open(boost::filesystem::path const&, int, int)
    #3 0x4f2f85 bgrive gr::File::OpenForRead(boost::filesystem::path const&)
    #4 0x4f2c6a bgrive gr::File::File(boost::filesystem::path const&)
    #5 0x4a8bdc bgrive main
    #6 0x7fc7994e1b05 /lib64/libc.so.6 __libc_start_main
    #7 0x4a8ad8 bgrive 
    
    
    2, "No such file or directory"[boost::errinfo_file_name_*] = .grive
    [boost::errinfo_api_function_*] = open
    
    
    Aborted
    how to fix?
    Dual-boot openSUSE and win10
    OpenSUSE Tumbleweed ; Plasma 5.15.x:" LVM encrypted"
    My Partition: GPT and UEFI system
    Hp ProBook 450 G1

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    San Diego, Ca, USA
    Posts
    11,116
    Blog Entries
    2

    Default Re: Help.Not running app "bgrive"!

    I'm afraid that you're looking at a code issue(boost is a coding technique) and the project is next to dead...
    The last project contribution seems to have been made May 2, 2013, and your installed package is the last release so unless someone wants to look into 3 year old code with possibly no community support... I'm not optimistic the problem will be fixed...
    https://github.com/Grive/grive

    TSU
    Beginner Wiki Quickstart - https://en.opensuse.org/User:Tsu2/Quickstart_Wiki
    Solved a problem recently? Create a wiki page for future personal reference!
    Learn something new?
    Attended a computing event?
    Post and Share!

  3. #3

    Default Re: Help.Not running app "bgrive"!

    Quote Originally Posted by tsu2 View Post
    I'm afraid that you're looking at a code issue(boost is a coding technique) and the project is next to dead...
    The last project contribution seems to have been made May 2, 2013, and your installed package is the last release so unless someone wants to look into 3 year old code with possibly no community support... I'm not optimistic the problem will be fixed...
    https://github.com/Grive/grive

    TSU
    Can confirm that the project is most likely dead. I also tried using grive in 2014, back when I was still relying on Google Drive for my cloud storage. The app was never fully bug free and already then someone mentioned it's abandoned.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    The Earth
    Posts
    498

    Default Re: Help.Not running app "bgrive"!

    Thanks After install grive2 now work and sync google drive folder
    Dual-boot openSUSE and win10
    OpenSUSE Tumbleweed ; Plasma 5.15.x:" LVM encrypted"
    My Partition: GPT and UEFI system
    Hp ProBook 450 G1

  5. #5

    Default Re: Help.Not running app "bgrive"!

    Quote Originally Posted by 123thinksuse View Post
    Thanks After install grive2 now work and sync google drive folder
    Can you please point me to the package you've installed?

    Cheers

  6. #6
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    The Earth
    Posts
    498

    Default Re: Help.Not running app "bgrive"!

    Quote Originally Posted by mukherjeea View Post
    Can you please point me to the package you've installed? Cheers
    this link grive "https://software.opensuse.org/package/grive"
    If it does not work grive2 to install "https://software.opensuse.org/package/grive2?search_term=grive2"
    Dual-boot openSUSE and win10
    OpenSUSE Tumbleweed ; Plasma 5.15.x:" LVM encrypted"
    My Partition: GPT and UEFI system
    Hp ProBook 450 G1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •