Results 1 to 3 of 3

Thread: Make not wokring

  1. #1
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Boulder, CO
    Posts
    29

    Default Make not wokring

    Hello,

    I'm trying to get VMware working, and I need to use the make command. But It keeps throwing an error. Anyone know how to fix this?


    http://pastebin.com/fZRSGY66
    Something happened

  2. #2
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Italy
    Posts
    1,669

    Default Re: Make not wokring

    As the error you pasted says, it is likely that your build environment is incomplete or broken:

    /usr/include/linux/version.h:29:2: error: #error "If you are seeing this message, your environment is "
    #error "If you are seeing this message, your environment is "
    ^
    /usr/include/linux/version.h:30:2: error: #error "not configured properly. "
    #error "not configured properly. "
    Please check that you have installed:
    kernel-devel
    kernel-default-devel


    and that the following is also installed or automatically selected:
    kernel-macros
    kernel-syms


    Then report back if you still have problems.
    Main: Leap 15 Gnome on i7 4720HQ + Geforce GTX960M
    Test: Leap 42.3 (& others) on Core2Duo + GM965

  3. #3
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Boulder, CO
    Posts
    29

    Default Re: Make not wokring

    Quote Originally Posted by OrsoBruno View Post
    As the error you pasted says, it is likely that your build environment is incomplete or broken:


    Please check that you have installed:
    kernel-devel
    kernel-default-devel


    and that the following is also installed or automatically selected:
    kernel-macros
    kernel-syms


    Then report back if you still have problems.
    Yep, that worked. Forgot to do that :3

    Thanks
    Something happened

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •