Results 1 to 3 of 3

Thread: YaST2 pops an error about installation media each time I install new stuff.

Hybrid View

  1. #1

    Unhappy YaST2 pops an error about installation media each time I install new stuff.

    Hello, I've just installed Tumbleweed with XFCE.
    Whenever I open the YaST software manager and mark some stuff for installation, when pressing Apply, I get this error:



    After clicking RETRY everything works fine. But it's annoying since it happens every time. Since it's not a network issue, I suspect a BUG in YaST perhaps?

  2. #2

    Default Re: YaST2 pops an error about installation media each time I install new stuff.

    I get the same error when using zypper from the command line:

    Code:
    sudo zypper install twm
    ...
    Retrieving package twm-1.0.9-1.2.x86_64                                                      (1/1), 113.2 KiB (232.7 KiB unpacked)
    Media source 'http://download.opensuse.org/tumbleweed/repo/oss/' does not contain the desired medium
    
    
    Abort, retry, ignore? [a/r/i/? shows all options] (a): 
    If I hit 'r', it will work fine the second time.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2,997

    Default Re: YaST2 pops an error about installation media each time I install new stuff.

    sounds like a bad mirror there is nothing you can do about it, if that mirror's admins don't fix it you can try and manually add a mirror near you

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •