Results 1 to 6 of 6

Thread: new boot error messages (i2c)

  1. #1

    Default new boot error messages (i2c)

    Hi all
    during boot I get several lines on the screen repeating the following error message:
    Code:
    i2c_hid i2c_SYB1b7F:00: failed to retrieve report to device
    Please what can I do to fix it?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,646

    Default Re: new boot error messages (i2c)

    Lines immediately proceeding may give a clue about which device

  3. #3

    Default Re: new boot error messages (i2c)

    sorry:
    http://imgur.com/30QQBo6
    (a screenshot of my monitor)

  4. #4
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,646

    Default Re: new boot error messages (i2c)

    ok still don't know when you see these lines. Just from the lines it looks like some hardware is failing to initialize.Does the boot stop there?

  5. #5

    Default Re: new boot error messages (i2c)

    Quote Originally Posted by gogalthorp View Post
    Does the boot stop there?
    System boots fine and everything seems fine (I just didn't test the Ethernet adapter)

  6. #6
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    12,345
    Blog Entries
    3

    Default Re: new boot error messages (i2c)

    Quote Originally Posted by horizonbrave View Post
    sorry:
    http://imgur.com/30QQBo6
    (a screenshot of my monitor)
    If you google "i2c_hid" or "i2c_hid device"you will find a lot of hits. It seems to be the name of a bus used for connecting some devices such as touch-screen and touchpad. Maybe you will find a page where somebody has a similar problem.
    openSUSE Leap 15.1; KDE Plasma 5;

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •