Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27

Thread: Leap. Cups not working after upgrade from 13.1

  1. #21
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    21,259
    Blog Entries
    1

    Default Re: Leap. Cups not working after upgrade from 13.1

    Quote Originally Posted by FlameBait View Post
    Done and darn LOL.

    Code:
    linux-jf72:/home/ann # systemctl status cups
    cups.service - CUPS Printing Service
       Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/cups.service; enabled)
       Active: inactive (dead)
    
    Yes, there is a bit more required. See my last post.

  2. #22
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Taft, Republic of California. UTC -8
    Posts
    1,474

    Default Re: Leap. Cups not working after upgrade from 13.1

    These two didn't exist

    Code:
    /etc/systemd/system/sockets.target.wants/cups.socket
    /etc/systemd/system/multi-user.target.wants/cups.path

    Code:
    systemctl enable cups
    does not create a
    Code:
    /etc/systemd/system/multi-user.target.wants/cups.service'
    Tumbleweed

  3. #23
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Taft, Republic of California. UTC -8
    Posts
    1,474

    Default Re: Leap. Cups not working after upgrade from 13.1

    It did create a
    Code:
    /etc/systemd/system/multi-user.target.wants/cups.service

    I did a
    Code:
    service cups start
    and a reboot results are.
    Code:
    linux-jf72:/home/ann # systemctl status cups
    cups.service - CUPS Printing Service
       Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/cups.service; enabled)
       Active: active (running) since Tue 2015-12-22 22:17:35 PST; 49s ago
     Main PID: 1659 (cupsd)
       CGroup: /system.slice/cups.service
               └─1659 /usr/sbin/cupsd -f
    
    I'd say it's resolved.
    Thanks a bunch for persisting with me.
    Tumbleweed

  4. #24
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    21,259
    Blog Entries
    1

    Default Re: Leap. Cups not working after upgrade from 13.1

    Quote Originally Posted by FlameBait View Post
    These two didn't exist

    Code:
    /etc/systemd/system/sockets.target.wants/cups.socket
    /etc/systemd/system/multi-user.target.wants/cups.path
    No, because you deleted them already

    Code:
    systemctl enable cups
    does not create a
    Code:
    /etc/systemd/system/multi-user.target.wants/cups.service'
    Okay, create it manually like this

    Code:
    ln -sf /usr/lib/systemd/system/cups.service /etc/systemd/system/multi-user.target.wants/cups.service
    Code:
    systemctl daemon-reload
    This should survive a reboot.

  5. #25
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    21,259
    Blog Entries
    1

    Default Re: Leap. Cups not working after upgrade from 13.1

    Quote Originally Posted by FlameBait View Post
    It did create a
    Code:
    /etc/systemd/system/multi-user.target.wants/cups.service
    I did a
    Code:
    service cups start
    and a reboot results are.
    Code:
    linux-jf72:/home/ann # systemctl status cups
    cups.service - CUPS Printing Service
       Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/cups.service; enabled)
       Active: active (running) since Tue 2015-12-22 22:17:35 PST; 49s ago
     Main PID: 1659 (cupsd)
       CGroup: /system.slice/cups.service
               └─1659 /usr/sbin/cupsd -f
    
    I'd say it's resolved.
    Thanks a bunch for persisting with me.
    Ok, that's good to know. I'm glad to have been of help. I only hope there's no other artefacts waiting to bite.

  6. #26
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Taft, Republic of California. UTC -8
    Posts
    1,474

    Default Re: Leap. Cups not working after upgrade from 13.1

    Quote Originally Posted by deano_ferrari View Post
    Ok, that's good to know. I'm glad to have been of help. I only hope there's no other artefacts waiting to bite.
    She will likely not ever notice any.
    She reads her email in Thunderbird and use the web browser.
    Once and a while she uses the word processor.

    Thanks a bunch again.
    Tumbleweed

  7. #27
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    21,259
    Blog Entries
    1

    Default Re: Leap. Cups not working after upgrade from 13.1

    Quote Originally Posted by FlameBait View Post
    She will likely not ever notice any.
    She reads her email in Thunderbird and use the web browser.
    Once and a while she uses the word processor.

    Thanks a bunch again.
    My pleasure. I haven't seen anything quite like this problem before. Good to get a curve ball like this once in a while to keep us on our toes!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •