Results 1 to 6 of 6

Thread: I-Nex Doesn't Appear to Work

  1. #1

    Default I-Nex Doesn't Appear to Work

    Installed I-Nex from the Education repo but it fails to launch and just sends you to the I-Nex web page. Anyone else tried I-Nex out and got it to work?

    Thanks.
    .
    ✶ PC: P55 - i5 760 ✶ W7 / Leap 42.1 Dual Boot ✶/ (ext4). /home (ext4) ✶ KF5 & Plasma 5 Repo - Plasma 5.8.x Qt 5.7 ✶

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    26,308
    Blog Entries
    15

    Default Re: I-Nex Doesn't Appear to Work

    On Thu 03 Dec 2015 03:46:02 PM CST, david banner wrote:

    Installed I-Nex from the Education repo but it fails to launch and just
    sends you to the I-Nex web page. Anyone else tried I-Nex out and got it
    to work?

    Thanks.


    Hi
    After the web page came up, the utility appeared, next time it worked
    fine starting from the command line with just i-nex. The desktop file
    points to /usr/bin/i-nex.gambas which fails......

    --
    Cheers Malcolm °¿° LFCS, SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE Linux Enterprise Desktop 12 | GNOME 3.10.1 | 3.12.48-52.27-default
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!


  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Belleville, Ontario, Canada
    Posts
    420

    Default Re: I-Nex Doesn't Appear to Work

    Maybe gambas needs to be installed?
    "Making rich people richer doesn't make the rest of us richer."
    Ha-Joon Chang

    openSUSE 15.0 4.12.14-lp150.12.45-default x64

  4. #4

    Default Re: I-Nex Doesn't Appear to Work

    Managed to get it to work finally and had to use the terminal but unfortunately all the detail I need is illegible , the text is truncated or cut in half for some reason. I was looking for a button to maximise the window hoping it would display properly but it looks as though it's the same as cpu-z and a fixed size.
    .
    ✶ PC: P55 - i5 760 ✶ W7 / Leap 42.1 Dual Boot ✶/ (ext4). /home (ext4) ✶ KF5 & Plasma 5 Repo - Plasma 5.8.x Qt 5.7 ✶

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    26,308
    Blog Entries
    15

    Default Re: I-Nex Doesn't Appear to Work

    Quote Originally Posted by david_banner View Post
    Managed to get it to work finally and had to use the terminal but unfortunately all the detail I need is illegible , the text is truncated or cut in half for some reason. I was looking for a button to maximise the window hoping it would display properly but it looks as though it's the same as cpu-z and a fixed size.
    Hi
    Have you looked into YaST -> fonts?

    Looks OK here in GNOME?



    Which tab can't you read, or is it all?
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

  6. #6

    Default Re: I-Nex Doesn't Appear to Work

    Everything in Plasma 5 seems to be set up to cater for Gtk applications with Gnome Application Style and usually Gtk apps look more than acceptable in KDE. The window, borders and tabs are fine and looks decent enough. The font on the top bit looks as it should do, the tabs work but the fonts in the different fields (throughout the tabs) look like this..


    .
    ✶ PC: P55 - i5 760 ✶ W7 / Leap 42.1 Dual Boot ✶/ (ext4). /home (ext4) ✶ KF5 & Plasma 5 Repo - Plasma 5.8.x Qt 5.7 ✶

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •