Results 1 to 2 of 2

Thread: Firefox, KMail, Thunderbird all failing connect to Internet in openSUSE 11.4 KDE

  1. #1
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Ireland
    Posts
    29

    Default Firefox, KMail, Thunderbird all failing connect to Internet in openSUSE 11.4 KDE

    Just as I prepare to transfer bookmarks, emails, etc, from our existing openSUSE 11.4 KDE to a newly-installed 13.2 KDE, I notice that Firefox, KMail and Thunderbird are all failing now connect to the Internet in 11.4. Also, all my visible bookmarked tabs in Firefox are showing now without their usual coloured logos.

    Most certainly, this is not a hardware or networking problem, since I have no problem accessing the Internet when dual-booting 13.2 KDE or, indeed, when testing any other Linux OSs. Thus, this is very much 11.4 KDE specific.

    I suspect the problem could well be Firefox related, but I could be wrong; especially, as KMail remains still somewhat “buggy” and, after all these many years, has yet to be developed to a user-expected super-high level of reliability.

    Please note I prefer use KMail for composing all my OUTGOING emails, and with all INCOMING messages monitored always on Thunderbird, in addition to their being downloaded automatically to KMail also, as a basic precaution against lost emails.

    Version numbers are as follows:─

    Firefox 16.0.2-45.1
    KMail 4.4.10-3.2
    Thunderbird 16.0.2-37.1


    Folks, I shall appreciate being given relevant command-line codes to assist in diagnosing cause of this problem, since, when transferring files, I do not wish export this annoying 11.4 glitch to my newly-installed 13.2 KDE. System techspecs are as shown below. Many thanks.

    MagnifiKat

    ----------------

    Siemens “Esprimo” P5616 desktop | Fujitsu D2461-A12 micro-BTX mobo |
    KDE 4.6.00 (4.6.0) "release 6" | Linux 2.6.37.6-24-desktop x86_64 |

    AMD Athlon 64 X2 4600+ 2·4GHz dual-core CPU | DVD SuperMulti |
    8GB DDR2-800MHz dual-channel RAM | nVidia MCP51 Ethernet |
    nVidia GeForce 7300LE 256MB TrueMemory | openSuSE 11.4 (X86-64) |

  2. #2

    Default Re: Firefox, KMail, Thunderbird all failing connect to Internet in openSUSE 11.4 KDE

    Please don't double-post.
    This only causes confusion and wastes the time of everybody involved.

    Let's stick to your previous thread, ok?
    https://forums.opensuse.org/showthre...nSUSE-11-4-KDE

    If you think you posted to the wrong forum, please click on the "Report" button below a post (small triangle with a '!' inside) and ask for your thread to be moved.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •