Results 1 to 3 of 3

Thread: Xfce mouse pointer theme problem

  1. #1

    Default Xfce mouse pointer theme problem

    Here is the problem: xfce does not seem to set mouse pointer theme correctly. Correct pointer appearance is shown in few windows, but default is used in others.

    I know, that it's a lot of info about it, but I just don't get it. The problem emerged in 2007, I guess. Itsn't it solved yet?

    I tried some solutions, but noting worked on my xfce 4.10. So I installed 4.12 and it's not working too. Even more -- if any theme is selected for pointer, xfce4-terminal (and some other applications too) fails to start. It just crashes with segmentation fault.

    Despite I don't really care about pointer skin, I'm curious: is there a proper solution for this 8-year-old problem?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,746

    Default Re: Xfce mouse pointer theme problem

    Is your home 8 years old also may be a miss config in the config files in you home. New versions don't in general change exiting settings so maybe it is time to zap the configs and redo the desktop???

  3. #3

    Default Re: Xfce mouse pointer theme problem

    Maybe gogalthorp is right.
    I am using xfce 4.12 and the mouse is okay.
    I tried changing it from white to black, blue and yellow before I replied
    and seems okay with firefox, bricscad, blender, thunar etc.
    People who do not break things first will never learn to create anything

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •