Results 1 to 4 of 4

Thread: 13.2 GNOME: System Tray not working properly

  1. #1

    Default 13.2 GNOME: System Tray not working properly

    I'm using openSUSE 13.2 GNOME and the network icon doesn't show in the top bar. Here's a photo:



    The shell extensions I'm using are:

    Activities configurator
    Alternatetab
    Appindicator support
    Dash to dock
    Launch new instance
    Panel osd

    In addition, I tried the GNOME Classic shell, decided I didn't like it, and uninstalled it. It was working before GNOME Classic though.

    Is anything interfering? Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    26,864
    Blog Entries
    15

    Default Re: 13.2 GNOME: System Tray not working properly

    On Tue 21 Apr 2015 03:46:01 PM CDT, hackintosh777 wrote:


    I'm using openSUSE 13.2 GNOME and the network icon doesn't show in the
    top bar. Here's a photo:

    [image: http://i.imgur.com/dnIq9Cl.png]

    The shell extensions I'm using are:

    Activities configurator
    Alternatetab
    Appindicator support
    Dash to dock
    Launch new instance
    Panel osd

    In addition, I tried the GNOME Classic shell, decided I didn't like it,
    and uninstalled it. It was working before GNOME Classic though.

    Is anything interfering? Thanks


    Hi
    Does it show up in the menu (upside down triangle)?

    Else add a test user does the nm applet appear?

    --
    Cheers Malcolm °¿° LFCS, SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE Linux Enterprise Desktop 12 GNOME 3.10.1 Kernel 3.12.39-47-default
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!


  3. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    12,633
    Blog Entries
    3

    Default Re: 13.2 GNOME: System Tray not working properly

    I don't normally use Gnome, so perhaps this won't help.

    When I tried setting up a network connection with Gnome, I could not find the network icon. It turned out that I could right-click on the desktop to get to settings, and then go to network settings. Once I had configured the WiFi network there, the icon showed up in the tray.
    openSUSE Leap 15.1; KDE Plasma 5;
    testing Leap 15.2Alpha

  4. #4

    Default Re: 13.2 GNOME: System Tray not working properly

    Quote Originally Posted by nrickert View Post
    I don't normally use Gnome, so perhaps this won't help.

    When I tried setting up a network connection with Gnome, I could not find the network icon. It turned out that I could right-click on the desktop to get to settings, and then go to network settings. Once I had configured the WiFi network there, the icon showed up in the tray.
    This seemed to work, thanks. Going to try it for everything else that's missing.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •