Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Why OpenSuSE removes pulseaudio package during install?

  1. #11

    Default Re: Why OpenSuSE removes pulseaudio package during install?

    Quote Originally Posted by robin_listas View Post
    New 13.2 feature? :-?
    Actually, this feature was removed in 13.2. These screenshots are from 13.1.

  2. #12
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: Why OpenSuSE removes pulseaudio package during install?

    On 2015-01-30 21:16, ScumCoder wrote:

    > Actually, I'm kinda surprised I'm the only one who is concerned about
    > this phenomenon. I'm pretty sure there are lots of people who get the
    > same result installing OpenSuSE.


    Nope, I have never noticed it.

    Although I can't be absolutely sure if pulse is installed from the
    start, or later, after installation, when I configure sound.

    Maybe the difference is that I don't configure sound during the
    installation, but later, after the first boot or even later.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 13.1 x86_64 "Bottle" at Telcontar)

  3. #13
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,816

    Default Re: Why OpenSuSE removes pulseaudio package during install?

    I don't remember seeing it in 13.1 I always got pulse installed by default no questions about it at all.

  4. #14
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: Why OpenSuSE removes pulseaudio package during install?

    On 2015-01-30 21:26, ScumCoder wrote:
    >
    > robin_listas;2692191 Wrote:
    >>
    >> New 13.2 feature? :-?

    > Actually, this feature was -removed- in 13.2. These screenshots are from
    > 13.1.


    Curious. We must be doing it different.

    Me, I avoid configuring hardware during installation. I configure boot,
    choose some extra packages, perhaps change some settings. I don't
    configure printer or sound. I would have to make another install now to
    figure out what exactly I do, and watch out for those messages.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 13.1 x86_64 "Bottle" at Telcontar)

  5. #15

    Default Re: Why OpenSuSE removes pulseaudio package during install?

    Quote Originally Posted by robin_listas View Post
    You might report this in Bugzilla, attaching the
    installation logs.
    Your wish = my command:
    https://bugzilla.opensuse.org/show_bug.cgi?id=915652

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •