Results 1 to 2 of 2

Thread: [KDE] Menu won't pick up the system's plasma theme

  1. #1
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Ljubljana, Slovenia
    Posts
    465

    Default [KDE] Menu won't pick up the system's plasma theme

    Hey guys. So, i have an issue with system not picking up my plasma theme for the menu. I'm using Nitrux's plasma theme, but the menu won't theme. It looks like this:

    http://paste.opensuse.org/85570497

    While it's supposed to look whiter and, more importantly. sharper around the edges. + I can see it's not working because the menu isn't taking the themes branding, even thought it's set in the menu.

    Kind regards,
    Running openSUSE Leap 42.3 + KDE

  2. #2

    Default Re: [KDE] Menu won't pick up the system's plasma theme

    Quote Originally Posted by holden87 View Post
    Hey guys. So, i have an issue with system not picking up my plasma theme for the menu. I'm using Nitrux's plasma theme, but the menu won't theme. It looks like this:

    http://paste.opensuse.org/85570497

    While it's supposed to look whiter and, more importantly. sharper around the edges. + I can see it's not working because the menu isn't taking the themes branding, even thought it's set in the menu.

    Kind regards,
    Have you logged out/in? Try to quit plasma and remove the plasma caches in /var/tmp/kdecache-$USER/:
    Code:
    kquitapp plasma-desktop ; rm -r [/var/tmp/kdecache-$USER/plasma*; plasma-desktop
    You can configure different themes for different parts of plasma. Have a look in "Configure Desktop"->Workspace Appearance->Desktop Theme->Details if maybe there's a different theme set for "Kickoff".

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •