Results 1 to 4 of 4

Thread: KDE Light Theme of 13.2 for 13.1

  1. #1
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany
    Posts
    2

    Default KDE Light Theme of 13.2 for 13.1

    Hi,
    is it possible to get (extract) the KDE Light Theme (default Theme) of 13.2 to use it in 13.1?
    I'm searched a lot, but didn't find anything neither a package nor an instruction how to extract or convert.

    Maybe, someone can help me or can provide a RPM or tgz file.

    Thank you very much

  2. #2

    Default Re: KDE Light Theme of 13.2 for 13.1

    Quote Originally Posted by ManfredKissel View Post
    Hi,
    is it possible to get (extract) the KDE Light Theme (default Theme) of 13.2 to use it in 13.1?
    I'm searched a lot, but didn't find anything neither a package nor an instruction how to extract or convert.
    There's no need to convert anything, KDE4's Plasma hasn't changed at all between 13.1 and 13.2.

    One possibility would be to just install the 13.2 kdebase4-runtime-branding-openSUSE package:
    http://software.opensuse.org/package...nding-openSUSE

    But I would rather recommend to download the package (just right-click on "32bit" or "64bit" in your browser and select "Open With" or "Save As"), open it in Ark and just extract the folder /usr/share/kde4/apps/desktoptheme/openSUSElight/, this contains the theme. You can then copy it to your /usr/share/kde4/apps/desktoptheme/ folder to make it available to KDE, or you can copy it to ~/.kde4/share/apps/desktop-theme as well but it's only available for this particular user.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany
    Posts
    2

    Default Re: KDE Light Theme of 13.2 for 13.1

    Thank's a lot. This works, but not correctly. It seems that more things depends on the theme by itself.
    Some colors are correct. Some are not.

  4. #4

    Default Re: KDE Light Theme of 13.2 for 13.1

    Quote Originally Posted by ManfredKissel View Post
    Thank's a lot. This works, but not correctly. It seems that more things depends on the theme by itself.
    Some colors are correct. Some are not.
    Have you logged out and logged in?
    Not all plasmoid seem to react correctly to a theme change...
    You might also try to remove the plasma caches:
    Code:
    rm /var/tmp/kdecache-$USER/plasma*
    If you want to use the color theme as well, that's in the same package in /usr/share/kde4/apps/color-schemes/ (openSUSE.colors is the new light one).
    You don't have to copy that anywhere though, you can just directly set it in Application Appearance->Colors->Import Color Scheme.
    Last edited by wolfi323; 02-Dec-2014 at 07:27.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •