Results 1 to 6 of 6

Thread: Spanish translations for Yast modules missing

  1. #1
    Alberto NNTP User

    Default Spanish translations for Yast modules missing


    This bug was present also in 13.1;it was reported to Bugzilla,and not
    fixed. And it is here again. Translation packages for Yast an KDE are
    correctly installed, including the recent update for yast-trans-es.

    Thank you in advance.


    Alberto
    openSUSE 13.2 X86_64 (KDE and GNOME)

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: Spanish translations for Yast modules missing

    On 2014-11-14 23:28, Alberto wrote:
    >
    > This bug was present also in 13.1;it was reported to Bugzilla,


    What number, please?

    > and not
    > fixed. And it is here again. Translation packages for Yast an KDE are
    > correctly installed, including the recent update for yast-trans-es.


    Can you give exact examples of the missing translations? Photos would be
    nice. That way I can try locating the error. Otherwise, I can do nothing.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 13.1 x86_64 "Bottle" at Telcontar)

  3. #3
    Alberto NNTP User

    Default Re: Spanish translations for Yast modules missing

    Carlos E. R. wrote:

    >
    >
    > What number, please?


    https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=852129

    >
    > Can you give exact examples of the missing translations? Photos would be
    > nice. That way I can try locating the error. Otherwise, I can do nothing.



    All the yast modules except online update and install/uninstall software are
    in english.


    Alberto
    openSUSE 13.2 X86_64 (KDE and GNOME)


  4. #4
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: Spanish translations for Yast modules missing

    On 2014-11-17 19:21, Alberto wrote:
    > Carlos E. R. wrote:
    >>
    >> What number, please?

    >
    > https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=852129


    That bug stopped because the reporter (Jos Juan) stopped answering, so
    nothing more was done.

    There is another related issue, number 801311, tagged as solved,
    although about Chinese. See how the reporter, Marguerite, added pictures?

    >> Can you give exact examples of the missing translations? Photos would be
    >> nice. That way I can try locating the error. Otherwise, I can do nothing.

    >
    > All the yast modules except online update and install/uninstall software are
    > in english.


    That's not an exact example, sorry. No photos, no exact description. I
    am one of the Spanish translators, but I don't use 13.2, so I can't go
    and find the issue. You have to do it for me. I need to see exactly what
    you see. Then I can attempt a diagnosis.

    You can find me in Spanish, if you prefer, in the Spanish openSUSE mail
    list, or the openSUSE Spanish translators mail list.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 13.1 x86_64 "Bottle" at Telcontar)

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    San Diego, Ca, USA
    Posts
    11,461
    Blog Entries
    2

    Default Re: Spanish translations for Yast modules missing

    You might try the following which I would think should install the Spanish Language translations for YAST
    Code:
    zypper in yast2-trans-es
    Note if it makes a diff that "yast" in your original post should be "yast2"

    TSU

  6. #6
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: Spanish translations for Yast modules missing

    On 2014-11-23 00:46, tsu2 wrote:
    >
    > You might try the following which I would think should install the
    > Spanish Language translations for YAST


    Well, yes, of course, the translations should be installed :-)

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 13.1 x86_64 "Bottle" at Telcontar)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •