Results 1 to 3 of 3

Thread: TUMBLEWEED - KDE4: lost KWin decorations

  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    I'm living right here!
    Posts
    69

    Default TUMBLEWEED - KDE4: lost KWin decorations

    Tumbleweed 64bit here. I suddenly lost the windows decoration provided by KWin...
    There is an upgrade that I cannot do because some deps are missing, you see in the image


    Thanks, bye!

  2. #2

    Default Re: TUMBLEWEED - KDE4: lost KWin decorations

    Quote Originally Posted by susebh View Post
    Tumbleweed 64bit here. I suddenly lost the windows decoration provided by KWin...
    That looks like kwin crashed.
    Try to start it manually with "kwin".

    There is an upgrade that I cannot do because some deps are missing, you see in the image
    You probably have incorrect repos.
    Those packages mentioned in your screenshot are from 13.1, not Tumbleweed.
    And I'd say your kwin crash is related to that. (incompatible mix of packages)

    Let me guess: you used te old Tumbleweed, and haven't changed your repos yet? You need to _remove_ the old Tumbleweed and the openSUSE-Current repos, and add the new tumbleweed ones.
    Please see here, the first sentence:
    https://en.opensuse.org/Portal:Tumbleweed

    If you need further help, please post your repo list:
    Code:
    zypper lr -d

  3. #3
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    I'm living right here!
    Posts
    69

    Default Re: TUMBLEWEED - KDE4: lost KWin decorations

    SOLVED! Thanks wolfi

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •