Results 1 to 3 of 3

Thread: binary not found on eclipse cdt

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Bogor City,West Java,Indonesia
    Posts
    118

    Default binary not found on eclipse cdt

    I've already installed the eclipse cdt,gcc g++, and gnu toolbox but when i tried to run program after i save and build the program it showed the message "launch fail. Binary not found". Can you find the problem?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    25,003

    Default Re: binary not found on eclipse cdt

    We are realy not clairvoyant. Thuis please provide your potential helpers with information like:
    • version of openSUSE used
    • details of involved packages when not from the standard repos (downloaded/installed fom where, etc.);
    • show what you did by copy/paste from the terminal window into the post (of course between CODE tags, it is the # button in the tool bar of the post editor);
    • anything else that you think might make it easy to help you.

    People here are trying to help you in their spare time. Do not spoil their (and your) time by making them ask for basic information.
    Henk van Velden

  3. #3
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Bogor City,West Java,Indonesia
    Posts
    118

    Default Re: binary not found on eclipse cdt

    -Opensuse 13.1
    -I downloaded the eclipse cdt from the website and gcc from opensuse 13.1 vendor repitories
    -The main problem is in when i saw the project manager on eclipse, i didn't see binaries! What should i do? I already build and save the program.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •