Results 1 to 5 of 5

Thread: OpenSUSE-repositories is stone dead

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Narvik, Norway
    Posts
    386

    Default OpenSUSE-repositories is stone dead

    Has OpenSUSE been victim for DoS-attac?
    I try to refresh packages and i only get "Network is unreachable".
    I have 500MB/s on Speedtest, so its not me.

  2. #2

    Default Re: OpenSUSE-repositories is stone dead

    Quote Originally Posted by ronnys View Post
    Has OpenSUSE been victim for DoS-attac?
    I try to refresh packages and i only get "Network is unreachable".
    I have 500MB/s on Speedtest, so its not me.
    Probably you are a victim of "mirror brain" failure
    Code:
    https://en.opensuse.org/MirrorBrain
    "Unfortunately time is always against us" -- [Morpheus]

    .:https://github.com/Jetchisel:.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    24,729

    Default Re: OpenSUSE-repositories is stone dead

    Quote Originally Posted by ronnys View Post
    Has OpenSUSE been victim for DoS-attac?
    I try to refresh packages and i only get "Network is unreachable".
    I have 500MB/s on Speedtest, so its not me.
    "Network is unreachable" does normaly tell you that you can ot even reach your LAN.
    Are you sure that yoy do have network connection at all. E.g. can you ping your router?
    Henk van Velden

  4. #4
    Join Date
    May 2012
    Location
    Finland
    Posts
    2,002

    Default Re: OpenSUSE-repositories is stone dead

    I just ran into the same issue, I think d.o.o is having some issues - it seems to have woken up now.
    .: miuku #suse @ irc.freenode.net
    :: miuku@opensuse.org

    .: h​ttps://download.opensuse.org/repositories/home:/Miuku/

  5. #5

    Default Re: OpenSUSE-repositories is stone dead

    I think it was Monday night/Tuesday morning (which would make it the 7th), I clicked YaST -> Software Management, and when YaST was going through the normal "Initialize..." etc of the Repos, several dialogs were displayed saying keys did not match, do you want to accept, and also unreachable. These were the std/default repos too. I terminated everything and left. Came back the next day and all was fine. I looked at the forums to see if anything was going on, but silence. It was weird.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •