Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 30

Thread: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

  1. #1
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Portugal
    Posts
    121

    Default Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

    Hi

    Yesterday something weird started to happen in firefox: I can't login in to Facebook, because I can't see the form labels and I can't write nothing into the text inputs. (Note : I can see the labels in the HTML sourcecode)

    I've check some other logins forms as twitter, google, and they look ok, but when I was trying to post in this forum this issue, I realize i couldn't do it also (see the image bellow), so I presume that yesterday, I could see the forms, possibly I wouldn't be able to pass nothing in the input fields.

    Only Konqueror can do it.

    Today, apart from that, firefox wouldn't play youtube videos.
    So I try installing chromium, but same problem.

    Konqueror , for some reason keeps functioning ok !

    So, I've remove firefox, chromium and everything about flash that I could find. (by the way, removing this packages, I'm forced to install Thunderbird, and if I want to remove Thunderbird, I'm force to install Firefox ???)

    Now, I have Firefox working with flash but I can't fill forms

    I've just installed
    flash-player - Adobe Flash Plugin and Standalone Player

    But I have available this ones that were installed (do I need them ?):
    flash-player-kde4 - Adobe Flash Plugin and Standalone Player Settings
    lightspark - Modern, free, open-source flash player implementation
    pullin-flash-player - Placeholder for Adobe Flash PlugIn

    Another thing : After I try to submit or click in this input fields, KDE panel becomes weird to : KDE wallet comes up in the panel, Korganizer, and they become hard to close.....

    As i reacall,, yesterday I've just install some fonsts, and there was a flash-player update......
    Any ideias ? I like Konqueror....but not that much





    This is what I get filling a input field on Firefox

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    25,290

    Default Re: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

    Any chance you inform us which versions of the different software you use (e.g. openSUSE)?
    Henk van Velden

  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,765

    Default Re: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

    Couple of days ago there was a FF update I believe.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    12,816
    Blog Entries
    3

    Default Re: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

    Quote Originally Posted by gogalthorp View Post
    Couple of days ago there was a FF update I believe.
    Yes, but it hasn't changed much as far as I can see.

    Before the update, I could not login to facebook. After the update, I still cannot login to facebook.

    However, I think my inability to login to facebook has something to do with my not having an account there (and I have no interest in joining).
    openSUSE Leap 15.1; KDE Plasma 5;
    testing Leap 15.2Alpha

  5. #5
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Portugal
    Posts
    121

    Default Re: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

    Hi
    openSuSe 13.1 with all the updates.

    Yes, I think there was a FireFox update 2 days ago...or something

  6. #6
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,765

    Default Re: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

    Don't use face slap so have no idea if that is a general problem or just a local one for the OP

    But wanted to mention FF update since it may or may not be relevant

  7. #7
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Portugal
    Posts
    121

    Default Re: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

    I can't post in the title input field in this forum.

  8. #8
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    12,816
    Blog Entries
    3

    Default (testing to see if I can change the title field)

    Quote Originally Posted by mesnitu View Post
    I can't post in the title input field in this forum.
    I think I can post there. I'll see when this posts. I'm using firefox.

    Is it possible that you have some weird extension that is causing problems?
    openSUSE Leap 15.1; KDE Plasma 5;
    testing Leap 15.2Alpha

  9. #9
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Portugal
    Posts
    121

    Default Re: (testing to see if I can change the title field)m

    Quote Originally Posted by nrickert View Post
    I think I can post there. I'll see when this posts. I'm using firefox.
    Sorry, don't understand what you mean.

    I've installed Xfce, to see if it wassomething with KDE. I'm now posting this with firefox on a Xfce.
    I can reply in the WYSIWYG , but still I can't write nothing in the title input field.

    Another thing that I'm seeing now, is that I can't see the Quotes text , I just see the blue box and the icon.......

    How can I got back to some previous version of Firefox ? Is is possible in Yast ?
    Hum, now i want to post this, but I can't see the buttons text , I'll try my luck



  10. #10
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Portugal
    Posts
    121

    Default Re: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

    No, I haven't install nothing in FF

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •