Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 30

Thread: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

  1. #11
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    12,752
    Blog Entries
    3

    Default Re: (testing to see if I can change the title field)m

    Quote Originally Posted by mesnitu View Post
    Sorry, don't understand what you mean.
    I was able to change the title field to say "(testing to see if I can change the title field)". So, assuming that is what you were talking about, I am not having the same problem.

    Another thing that I'm seeing now, is that I can't see the Quotes text , I just see the blue box and the icon.......
    If you highlight, by selecting with the mouse, can you then see it?

    Hmm, I am using the "Basic Green" forum style, instead of the default "openSUSE-CMS". I'll switch shortly, and see if that changes what I am seeing. Maybe you can tell us what forum style you are using.

    And can you post the output from
    Code:
    # zypper lr -d
    (that lists your repos). Use code tags to post the output (the "#" icon will put them around selected text).
    openSUSE Leap 15.1; KDE Plasma 5;
    testing Leap 15.2Alpha

  2. #12
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    12,752
    Blog Entries
    3

    Default Re: (testing to see if I can change the title field)

    Quote Originally Posted by nrickert View Post
    Hmm, I am using the "Basic Green" forum style, instead of the default "openSUSE-CMS". I'll switch shortly, and see if that changes what I am seeing.
    Posting this with the openSUSE-CMS style. Everything still looks fine, except for the problems that caused me to change to Basic Green. So I'll change back after posting this.
    openSUSE Leap 15.1; KDE Plasma 5;
    testing Leap 15.2Alpha

  3. #13
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Portugal
    Posts
    121

    Default Re: (testing to see if I can change the title field)m

    Quote Originally Posted by nrickert View Post
    If you highlight, by selecting with the mouse, can you then see it?
    No

    Code:
    # | Alias                     | Name                               | Enabled | Refresh | Priority | Type   | URI                                                             | Service--+---------------------------+------------------------------------+---------+---------+----------+--------+-----------------------------------------------------------------+--------
    1 | SuSE                      | SuSE                               | Yes     | Yes     |   99     | rpm-md | http://download.videolan.org/SuSE/13.1/                         |        
    2 | repo-debug                | openSUSE-13.1-Debug                | No      | No      |   99     | yast2  | http://download.opensuse.org/debug/distribution/13.1/repo/oss/  |        
    3 | repo-debug-update         | openSUSE-13.1-Update-Debug         | No      | No      |   99     | rpm-md | http://download.opensuse.org/debug/update/13.1/                 |        
    4 | repo-debug-update-non-oss | openSUSE-13.1-Update-Debug-Non-Oss | No      | No      |   99     | NONE   | http://download.opensuse.org/debug/update/13.1-non-oss/         |        
    5 | repo-non-oss              | openSUSE-13.1-Non-Oss              | Yes     | Yes     |   99     | yast2  | http://download.opensuse.org/distribution/13.1/repo/non-oss/    |        
    6 | repo-oss                  | openSUSE-13.1-Oss                  | Yes     | Yes     |   99     | yast2  | http://download.opensuse.org/distribution/13.1/repo/oss/        |        
    7 | repo-source               | openSUSE-13.1-Source               | No      | Yes     |   99     | NONE   | http://download.opensuse.org/source/distribution/13.1/repo/oss/ |        
    8 | repo-update               | openSUSE-13.1-Update               | Yes     | Yes     |   99     | rpm-md | http://download.opensuse.org/update/13.1/                       |        
    9 | repo-update-non-oss       | openSUSE-13.1-Update-Non-Oss       | Yes     | Yes     |   99     | rpm-md | http://download.opensuse.org/update/13.1-non-oss/

    I don't have flash again in chromium or FF ....
    I've try to follow this :https://en.opensuse.org/SDB:Flash_on_Google_Chrome , but there was nothing in /opt , so I did the link to where the plugins folder was found with locate.
    But still nothing.

  4. #14
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Portugal
    Posts
    121

    Default Re: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

    ok, so for chromium I follow this : http://software.opensuse.org/downloa...m-pepper-flash

    And now it's working and FF to.

    About the forms input fields , I haven't found a solution ...

    But for me this is a bit confusing, pepper flash, flash....

  5. #15
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Portugal
    Posts
    121

    Default Re: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

    I check the .xsessions-errors, I have a lot of errors there, but to this topic, I found this :

    Code:
    (process:7814): GLib-CRITICAL **: g_slice_set_config: assertion 'sys_page_size == 0' failed
    
    (firefox:7814): GLib-GObject-WARNING **: Attempt to add property GnomeProgram::sm-connect after class was initialised
    
    
    (firefox:7814): GLib-GObject-WARNING **: Attempt to add property GnomeProgram::show-crash-dialog after class was initialised
    
    
    (firefox:7814): GLib-GObject-WARNING **: Attempt to add property GnomeProgram::display after class was initialised

  6. #16
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    12,752
    Blog Entries
    3

    Default Re: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

    Quote Originally Posted by mesnitu View Post
    But for me this is a bit confusing, pepper flash, flash....
    The chromium folk recently removed support for NPAPI (the Netscape Plugin API). They are instead using a different API, and "pepper flash" works with that different API.
    openSUSE Leap 15.1; KDE Plasma 5;
    testing Leap 15.2Alpha

  7. #17
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    12,752
    Blog Entries
    3

    Default Re: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

    Quote Originally Posted by mesnitu View Post
    I check the .xsessions-errors, I have a lot of errors there, but to this topic, I found this :

    Code:
    (process:7814): GLib-CRITICAL **: g_slice_set_config: assertion 'sys_page_size == 0' failed
    
    (firefox:7814): GLib-GObject-WARNING **: Attempt to add property GnomeProgram::sm-connect after class was initialised
    
    
    (firefox:7814): GLib-GObject-WARNING **: Attempt to add property GnomeProgram::show-crash-dialog after class was initialised
    
    
    (firefox:7814): GLib-GObject-WARNING **: Attempt to add property GnomeProgram::display after class was initialised
    As far as I can tell, those are not a problem. From my system, I see:

    Code:
    (process:31338): GLib-CRITICAL **: g_slice_set_config: assertion 'sys_page_size == 0' failed
    
    (firefox:31338): GLib-GObject-WARNING **: Attempt to add property GnomeProgram::sm-connect after class was initialised
    
    (firefox:31338): GLib-GObject-WARNING **: Attempt to add property GnomeProgram::show-crash-dialog after class was initialised
    
    (firefox:31338): GLib-GObject-WARNING **: Attempt to add property GnomeProgram::display after class was initialised
    
    (firefox:31338): GLib-GObject-WARNING **: Attempt to add property GnomeProgram::default-icon after class was initialised
    I've been seeing something similar for years, and it has not caused a problem here.
    openSUSE Leap 15.1; KDE Plasma 5;
    testing Leap 15.2Alpha

  8. #18
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Portugal
    Posts
    121

    Default Re: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

    ok
    Is there a way to go back to the previous version of FF ?

    And if not, how can I uninstall it without installing Thunderbird ?


    thanks

  9. #19
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    12,752
    Blog Entries
    3

    Default Re: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

    Quote Originally Posted by mesnitu View Post
    ok
    Is there a way to go back to the previous version of FF ?
    You can install a previous version, which should still be in the repo. Use Yast software management, and click the version tab to see (and select) the version that you want. When done, lock firefox from automatic update.

    However, I am guess that won't solve your problem.

    Here's a different suggestion. Create a new user. Then see whether the new user has the same problem. Maybe you just have a corrupted firefox profile (i.e. settings).
    openSUSE Leap 15.1; KDE Plasma 5;
    testing Leap 15.2Alpha

  10. #20
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    NZ
    Posts
    1,559

    Default Re: Weird Firefox / Chormium behavior in forms plus flash issue

    Quote Originally Posted by nrickert View Post
    Here's a different suggestion. Create a new user. Then see whether the new user has the same problem. Maybe you just have a corrupted firefox profile (i.e. settings).
    Yes, I would try this.
    I'm using the latest Firefox (31.1.xx) and have no problems with forms - on facebook or any other site.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •