Results 1 to 4 of 4

Thread: Whats wrong with this picture? Except a lil plasma explosion. How to fix?

  1. #1

    Default Whats wrong with this picture? Except a lil plasma explosion. How to fix?

    Started couple days ago randomly. Havent found out how, when and where.

    Lil plasma: https://www.dropbox.com/s/cirj9q173u...2007.29.20.mov

    # uname -a
    Linux KiD2 3.11.10-21-desktop #1 SMP PREEMPT Mon Jul 21 15:28:46 UTC 2014 (9a9565d) x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

    i7-2600K, 16gb ram, Radeon 7770, openSuse 13.1, kde4.11.5-484.1

    Kernel has been giving some funny errors when shutting down. Marking in logs which part to c&p from it and submit onward. Too bad I dunno in which log and where so couldnt find it. Only seen on screen.

    Luckily alt+shift+F12 works so can brake out of that plasma error.

    Would anyone have a clue?

  2. #2

    Default Re: Whats wrong with this picture? Except a lil plasma explosion. How to fix?

    Ok. After tinkering 40+ hrs now straight + few evenings in past week I think I found one reason fror this plasma spam.

    VirtualBox seems to have issue.

    This I could duplicate many times: https://dl-web.dropbox.com/get/Publi...qPF0FsfOQ61kBw

    There are win7 and winxp running in windows and can be seen what happens with kmail as when put on same desktop. Plasma crashes also if click and change winxp into full screen. Just how to fix this? Maybe I'll post this same thing on Oracles forum and see if anyone there has a clue.

  3. #3

    Default Re: Whats wrong with this picture? Except a lil plasma explosion. How to fix?

    Doh

    Just noticed that too long url so a bit was cut off.

    New try....(I shouldnt do this at 6 am and no sleep yet.)

    https://dl-web.dropbox.com/get/Publi...gsRJrpd0G3Oy7A

    https://dl-web.dropbox.com/get/Publi...qPF0FsfOQ61kBw

  4. #4

    Default Re: Whats wrong with this picture? Except a lil plasma explosion. How to fix?

    Quote Originally Posted by antsup View Post
    Would anyone have a clue?
    Well, I haven't watched the video in your first post yet, it just endlessly loads and doesn't start to play here. (the other links still don't work at all... )
    But judging from the preview picture, this looks like a graphics driver/kwin issue.

    Which driver are you using? (and which version)
    There was/is a problem with fglrx that looks similar:
    https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=328518

    Try disabling desktop effects, or at least the minimize windows effect. Do you still see the issue then?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •