Results 1 to 3 of 3

Thread: After installing last Systempatches Proxy Server is failing

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany, Hankensbuettel
    Posts
    7

    Unhappy After installing last Systempatches Proxy Server is failing

    Hi,
    i have installed the last Systempatches for opensuse. After that no Internetconnection is possible anymore.
    The login to the proxy Server, i have configured is failing with wrong User/PW.
    The proxy Server test in yast is also failing:
    * Rebuilt URL to: http://www.novell.com/
    * About to connect() to proxy 10.252.76.110 port 8080 (#0)
    * Trying 10.252.76.110...
    * Adding handle: conn: 0x18c5090
    * Adding handle: send: 0
    * Adding handle: recv: 0
    * Curl_addHandleToPipeline: length: 1
    * - Conn 0 (0x18c5090) send_pipe: 1, recv_pipe: 0
    % Total % Received % Xferd Average Speed Time Time Time Current
    Dload Upload Total Spent Left Speed

    0 0 0 0 0 0 0 0 --:--:-- --:--:-- --:--:-- 0* Connected to 10.252.76.110 (10.252.76.110) port 8080 (#0)
    * Proxy auth using Basic with user 'christian.strakhof'
    > GET http://www.novell.com/ HTTP/1.1
    > Proxy-Authorization: Basic Y2hyaXN0aWFuLnN0cmFraG9mOmZlbGl4
    > User-Agent: curl/7.32.0
    > Host: www.novell.com
    > Accept: */*
    > Proxy-Connection: Keep-Alive
    >
    < HTTP/1.1 301 Moved Permanently
    < Date: Thu, 26 Jun 2014 06:39:25 GMT
    * Server Apache is not blacklisted
    < Server: Apache
    < Location: http://www.novell.com/home/
    < Content-Length: 319
    < Age: 364
    < X-Mag: 7CFDEB6C02633A18;911bf594;50314631;usrLkup->0;usrBase->0;getPRBefFind->0;getPRBefFind->0;PRAfterFind->0;www_root;publicURL->0;FP4->0;
    < Via: 1.1 www.novell.com (Access Gateway-ag-7CFDEB6C02633A18-50314631)
    < Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
    < Proxy-Connection: Keep-Alive
    < Connection: Keep-Alive
    < Set-Cookie: lb_novell=NNODEBIJ; Domain=.novell.com; Path=/
    <
    { [data not shown]

    100 319 100 319 0 0 554 0 --:--:-- --:--:-- --:--:-- 554
    100 319 100 319 0 0 554 0 --:--:-- --:--:-- --:--:-- 553
    * Connection #0 to host 10.252.76.110 left intact

    I have now installed Opensuse 13.1 completly new from cd. Everthing worked fine until i upgraded the system with the last actual software.
    Has anybody an idea?
    Christian

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany, Hankensbuettel
    Posts
    7

    Default Re: After installing last Systempatches Proxy Server is failing

    Some additional Infos.
    using wget with --prox-user --proxy-password, connection is working fine.
    Then also the Browser connection is working for a while.
    After some minutes cannection in browser is failing again.
    is there any time limit?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    16,027

    Default Re: After installing last Systempatches Proxy Server is failing

    That would be a function of the proxy server.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •