Results 1 to 3 of 3

Thread: Start window unnormal display

  1. #1

    Default Start window unnormal display

    Hi SUSEer,
    After I install openSUSE13.1, during the start process the window appears 'broken' (the starting graph window is so small and is in the corner of the screen). But after the system starting up, the window becomes all right. I've already tried to change the graphic card, but nothing improved.
    Thanks ahead for your kind help!

    Info:
    KDE desktop environment
    OpenSUSE 13.1 3.11.10-11
    VGA compatible controller: Intel Corporation 3rd Gen Core processor Graphics Controller (rev 09) (prog-if 00 [VGA controller])
    Display controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Mars [Radeon HD 8670A/8670M/8750M]

  2. #2

    Default AW: Start window unnormal display

    Quote Originally Posted by superlu View Post
    Hi SUSEer,
    After I install openSUSE13.1, during the start process the window appears 'broken' (the starting graph window is so small and is in the corner of the screen). But after the system starting up, the window becomes all right. I've already tried to change the graphic card, but nothing improved.
    Thanks ahead for your kind help!
    Hm. Try to set a (different) "Graphics console resolution" in YaST->System->Boot Loader->Boot Loader Options.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,749

    Default Re: Start window unnormal display

    oops wrong thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •