Results 1 to 3 of 3

Thread: error: line 153: Unknown tag: ./generate_source_tarball.sh jdk8 jdk8-b132

  1. #1

    Default error: line 153: Unknown tag: ./generate_source_tarball.sh jdk8 jdk8-b132

    Buld log:
    https://build.opensuse.org/package/live_build_log/home:ryanbach:branches:Javapenjdk6:Factory/java-1.8.0-openjdk/openSUSE_Factory/i586


    Build Page:
    https://build.opensuse.org/package/s...-1.8.0-openjdk

    I have this error: error: line 153: Unknown tag: ./generate_source_tarball.sh jdk8 jdk8-b132 .. how do I fix this?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    32,324
    Blog Entries
    15

    Default Re: error: line 153: Unknown tag: ./generate_source_tarball.sh jdk8 jdk8-b132

    Quote Originally Posted by ryanbach View Post
    Buld log:
    https://build.opensuse.org/package/live_build_log/home:ryanbach:branches:Javapenjdk6:Factory/java-1.8.0-openjdk/openSUSE_Factory/i586


    Build Page:
    https://build.opensuse.org/package/s...-1.8.0-openjdk

    I have this error: error: line 153: Unknown tag: ./generate_source_tarball.sh jdk8 jdk8-b132 .. how do I fix this?
    Hi
    Change line 153 and 154 of the spec file too;
    Code:
    # sh generate_source_tarball.sh jdk8 %%{hg_tag}
    # sh generate_source_tarball.sh aarch64-port %%{aarch64_hg_tag}
    You might even need to drop the sh .....
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

  3. #3

    Default Re: error: line 153: Unknown tag: ./generate_source_tarball.sh jdk8 jdk8-b132

    Quote Originally Posted by malcolmlewis View Post
    Hi
    Change line 153 and 154 of the spec file too;
    Code:
    # sh generate_source_tarball.sh jdk8 %%{hg_tag}
    # sh generate_source_tarball.sh aarch64-port %%{aarch64_hg_tag}
    You might even need to drop the sh .....
    I uncommented both and removed the sh, I still have the exact same issue.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •