Results 1 to 4 of 4

Thread: Citrix Receiver 13.0 will not open/start/work - openSUSE 13.1

  1. #1

    Question Citrix Receiver 13.0 will not open/start/work - openSUSE 13.1

    Good evening,

    I am running openSUSE 13.1 KDE on a Lenovo Thinkpad E535.

    I have installed the Citrix Receiver 13.0 but it does not want to open/start/work, I figure if use three verbs it will portray how lost I now am.

    1. I have installed all the dependencies from https://build.opensuse.org/project/s...erduijn:citrix.

    2. I followed this up by installing the official Citrix Receiver 13.0 using the Apper installer.

    3. I have copied the certificates I need to the correct location.

    4. I have instructed Firefox to open the .ica with opt/Citrix/ICAClient/wfica

    But when opening the .ica file nothing happens. I have the rotating icon on the task bar that implies it is loading but then it disappears and nothing...

    I have always managed to get Citrix working on Arch and Debian so reverted to those instructions to see if I had missed anything, but I can't see that I have. One thing I noticed is that under other distributions the installation creates the /home/USERNAME/ICAClient/linuxx86/ directory but in openSUSE it has not.

    I would greatly appreciate some help. I need to use it for work purposes but do not want to move away from openSUSE.

    Many thanks,

    José

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    20,193
    Blog Entries
    1

    Default Re: Citrix Receiver 13.0 will not open/start/work - openSUSE 13.1

    Welcome to openSUSE Forums andradejose. I recall the following thread regarding Citrix that may be of some relevance here:

    https://forums.opensuse.org/showthre...er-not-working

    Good luck, and report back with your progress.

  3. #3

    Default Re: Citrix Receiver 13.0 will not open/start/work - openSUSE 13.1

    Quote Originally Posted by deano_ferrari View Post
    Welcome to openSUSE Forums andradejose. I recall the following thread regarding Citrix that may be of some relevance here:

    https://forums.opensuse.org/showthre...er-not-working

    Good luck, and report back with your progress.
    I ended up installing Citrix 12.1 and it now works. When I get some spare time I will attempt to get 13.0 working.

    Thank you for your help.

    José

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    20,193
    Blog Entries
    1

    Default Re: Citrix Receiver 13.0 will not open/start/work - openSUSE 13.1

    Quote Originally Posted by andradejose View Post
    I ended up installing Citrix 12.1 and it now works.
    That's the main thing I guess.

    When I get some spare time I will attempt to get 13.0 working.

    Thank you for your help.

    José
    Let us know how you get on.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •