Results 1 to 2 of 2

Thread: no video after updates

  1. #1

    Default no video after updates

    I just updated my Toshiba Satellite Laptop. I had video before and now it is not working has anyone had this problem and is there a fix or do I just uninstall the packages? I want to keep this thing updated as much as possable. But I gotta have my you tube and others. Also kaffiene isn't working well could the two issues be connected? Did a check and I have no VLC installed if that matters but it probably doesn't.
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    23,703
    Blog Entries
    1

    Default Re: no video after updates

    Quote Originally Posted by Penney1651 View Post
    I just updated my Toshiba Satellite Laptop. I had video before and now it is not working has anyone had this problem and is there a fix or do I just uninstall the packages? I want to keep this thing updated as much as possable. But I gotta have my you tube and others. Also kaffiene isn't working well could the two issues be connected? Did a check and I have no VLC installed if that matters but it probably doesn't.
    Thanks
    You should probably tell us the following (as a minimum)

    1)openSUSE version
    2) Graphics hardware. (If NVIDIA or AMD, are you using the proprietary driver? A kernel update might have then been the cause.)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •