Results 1 to 6 of 6

Thread: Youtube not working

  1. #1

    Default Youtube not working

    Hello,

    When I go to youtube to watch some video the video downloads again and again and when it finally starts playing it plays 5 seconds then stops for a minute and does that again and again. Also the screen turns unsharpened. On windows videos won`t play at all and it says "an error occurred".

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sogndal, Noreg
    Posts
    1,103

    Default Re: Youtube not working

    Hello.

    Do you wish to watch YouTube videos from any Windows based browser through WINE, or are you just in the wrong sub-forum?
    OpenSuSE 13.1, KDE 4.11.5, 64bit
    Gigabyte 990FXA-UD3, AMD FX8350, MSI GeForce GTX 760, RME HDSP9632, 16GB HyperX Kingston DDR3, Samsung 840-Pro SSD 128GB, WD Desktop Black 1TB, Hitachi Deskstar 7K1000 750GB

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sogndal, Noreg
    Posts
    1,103

    Default Re: Youtube not working

    Didn't mean to be dismissive.

    You should try to explain a bit more about what you actually try to do, and which browser, or player/suit etc, you attempt to do it with; the Windows reference was a bit confusing.
    OpenSuSE 13.1, KDE 4.11.5, 64bit
    Gigabyte 990FXA-UD3, AMD FX8350, MSI GeForce GTX 760, RME HDSP9632, 16GB HyperX Kingston DDR3, Samsung 840-Pro SSD 128GB, WD Desktop Black 1TB, Hitachi Deskstar 7K1000 750GB

  4. #4

    Default Re: Youtube not working

    Just one question. Did you turned of the RC4 cipher in Firefox? I am just asking, because I had the same problems. Youtube isn't working with a turned off RC4 cipher.

  5. #5

    Default Re: Youtube not working

    Which web browser are you using?
    If you install the chrome web browser it has a current native plugin other browsers generally use the NPAPI protocol and the last version for linux was 12.
    It may be a version issue.

    Are you using the native linux plugin or the windows one through pipelight?

    Are you using a user agent overrider?
    If it is set to a MS internet explorer it can cause issues with websites that use activeX stuff. Try disabling it.

    Other issues:
    A poor internet connection can cause issues with videos loading and failing to play. Try setting the quality of the video lower (HD content takes a lot of bandwidth)

  6. #6
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: Youtube not working

    On 2014-04-22 04:56, krj373 wrote:
    >
    > Which web browser are you using?
    > If you install the chrome web browser it has a current native
    > plugin other browsers generally use the NPAPI protocol and the last
    > version for linux was 12.
    > It may be a version issue.


    People, this is the games forum.

    If you are talking about web browsers and youtube and flash etc, you'd
    better ask a moderator to move the post to the appropriate forum.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 13.1 x86_64 "Bottle" at Telcontar)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •