Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: YouTube videos not playing 13.1 / Firefox / Chrome / Dell Inspiron 14.

  1. #11
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,769

    Default Re: YouTube videos not playing 13.1 / Firefox / Chrome / Dell Inspiron 14.

    Something blocking/broken on the internet maybe.

    Some updates need a reboot a sleep (suspend to disk??) maybe enough to restart some processes

    Note in general reinstalling apps is a Windows thing it is not really need most of the time in Linux.

  2. #12
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    NZ
    Posts
    1,567

    Default Re: YouTube videos not playing 13.1 / Firefox / Chrome / Dell Inspiron 14.

    Quote Originally Posted by mike_the_man View Post
    But I installed the flash player onto the system like twice, and the videos were playing back fine, now none of them work ?
    if the problem is restricted to youtube then I doubt it is a flash problem. ( I assume you have tried playing flash media from other websites and it works fine?)

    Could be a problem with your isps caching of youtube- but as you said that it plays fine on other computers from the same internet connection then you can (probably) rule that out.

    Try switching to the html5 player if you aren't using it and then switch back to flash.
    Or alternatively, just use the html5 player.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •