Results 1 to 2 of 2

Thread: network works with ifup but fails with networkmanager

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Luleå, Sweden
    Posts
    39

    Default network works with ifup but fails with networkmanager

    Hi everyone

    A weird problem appeared after upgrading to kernel 3.12.6-1.g080d0df-desktop (opensuse 12.3)

    While network works fine with the traditional method (ifup), it fails when I switch control to the NetworkManager (yast2 completes the configuration then a window pops-up saying "No Network running"

    The hardware is an Alienware 17R4 laptop.

    Any ideas?

    mimis

  2. #2

    Default Re: network works with ifup but fails with networkmanager

    On 02/22/2014 01:46 PM, mimis-suse10 pecked at the keyboard and wrote:
    > Hi everyone
    >
    > A weird problem appeared after upgrading to kernel
    > 3.12.6-1.g080d0df-desktop (opensuse 12.3)
    >
    > While network works fine with the traditional method (ifup), it fails
    > when I switch control to the NetworkManager (yast2 completes the
    > configuration then a window pops-up saying "No Network running"
    >
    > The hardware is an Alienware 17R4 laptop.
    >
    > Any ideas?
    >
    > mimis
    >
    >


    I have been fighting this running battle since I installed 13.1. Install
    updates NM applet says NM not running, install updates the applet shows
    networks and on and on. Right now with latest updates using TumbleWeed
    NM applet is it working. And I can say that it is not a kernel thing.
    Latest updates had no kernel change when NM applet starting working again.

    Ken

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •