Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 33

Thread: Teamviewer9

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Indiana
    Posts
    267

    Default Teamviewer9

    Would there by chance be an expert in the opensuse world on the installation of teamviewer. It appears to install with all its dependencies. But I can't get the GUI to launch. I have read a number of threads on the subject and there seems to be troubles on the subject.

    Is it an easy fix or should I forget it.
    Mike

    AMD Athlon(tm) II X3 435 Processor, (RAM): 8.0 GiB, openSUSE Leap 42.2, (x86_64)
    KDE: 4.10, ATI Radeon HD Graphics

  2. #2

    Default Re: Teamviewer9

    Try to launch Teamviewer in your Terminal. Maybe you can see an error message or something else. Post the output here in code tags.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Indiana
    Posts
    267

    Default Re: Teamviewer9

    Quote Originally Posted by Thor_Thenhammer View Post
    Try to launch Teamviewer in your Terminal. Maybe you can see an error message or something else. Post the output here in code tags.

    Code:
    Init...
    Checking setup...
    Launching TeamViewer .
    It says that, but it does nothing.
    Mike

    AMD Athlon(tm) II X3 435 Processor, (RAM): 8.0 GiB, openSUSE Leap 42.2, (x86_64)
    KDE: 4.10, ATI Radeon HD Graphics

  4. #4

    Default Re: Teamviewer9

    Ok. It may help to remove & re-install it. Or try this first:
    Code:
    sudo teamviewer --daemon start && teamviewer
    Maybe the deamon isn't running.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Indiana
    Posts
    267

    Default Re: Teamviewer9

    Quote Originally Posted by Thor_Thenhammer View Post
    Ok. It may help to remove & re-install it. Or try this first:
    Code:
    sudo teamviewer --daemon start && teamviewer
    Maybe the deamon isn't running.

    Code:
    sudo teamviewer --daemon start && teamviewer
    
    We trust you have received the usual lecture from the local System
    Administrator. It usually boils down to these three things:
    
        #1) Respect the privacy of others.
        #2) Think before you type.
        #3) With great power comes great responsibility.
    
    root's password:
    
    systemctl start teamviewerd.service
    Job for teamviewerd.service failed. See 'systemctl status teamviewerd.service' and 'journalctl -n' for details.
    fail
    
    
    Init...
    Checking setup...
    Launching TeamViewer ...
    Tried that code and got this.
    Mike

    AMD Athlon(tm) II X3 435 Processor, (RAM): 8.0 GiB, openSUSE Leap 42.2, (x86_64)
    KDE: 4.10, ATI Radeon HD Graphics

  6. #6
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: Teamviewer9

    On 2014-02-11 04:06, mike7757 wrote:

    > Code:
    > --------------------


    > systemctl start teamviewerd.service
    > Job for teamviewerd.service failed. See 'systemctl status teamviewerd.service' and 'journalctl -n' for details.
    > fail
    > --------------------


    Why did you not do what the message tells you to do?

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.

    (from 13.1 x86_64 "Bottle" (Minas Tirith))

  7. #7
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Indiana
    Posts
    267

    Default Re: Teamviewer9

    Quote Originally Posted by robin_listas View Post
    On 2014-02-11 04:06, mike7757 wrote:

    > Code:
    > --------------------


    > systemctl start teamviewerd.service
    > Job for teamviewerd.service failed. See 'systemctl status teamviewerd.service' and 'journalctl -n' for details.
    > fail
    > --------------------


    Why did you not do what the message tells you to do?

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.

    (from 13.1 x86_64 "Bottle" (Minas Tirith))
    probably because I don't know what Im looking at.
    Mike

    AMD Athlon(tm) II X3 435 Processor, (RAM): 8.0 GiB, openSUSE Leap 42.2, (x86_64)
    KDE: 4.10, ATI Radeon HD Graphics

  8. #8

    Default Re: Teamviewer9

    Post the ouput of:

    Code:
    systemctl status teamviewerd.service
    Maybe we can figure out what's wrong.

  9. #9
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Indiana
    Posts
    267

    Default Re: Teamviewer9

    Quote Originally Posted by Thor_Thenhammer View Post
    Post the ouput of:

    Code:
    systemctl status teamviewerd.service
    Maybe we can figure out what's wrong.
    Code:
    systemctl status teamviewerd.service
    teamviewerd.service - TeamViewer remote control daemon
              Loaded: loaded (/etc/systemd/system/teamviewerd.service; enabled)
              Active: failed (Result: exit-code) since Tue, 2014-02-11 13:07:31 CST; 2h 31min ago
             Process: 3018 ExecStart=/opt/teamviewer9/tv_bin/teamviewerd -d (code=exited, status=127)
              CGroup: name=systemd:/system/teamviewerd.service
    Mike

    AMD Athlon(tm) II X3 435 Processor, (RAM): 8.0 GiB, openSUSE Leap 42.2, (x86_64)
    KDE: 4.10, ATI Radeon HD Graphics

  10. #10
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: Teamviewer9

    On 2014-02-11 22:46, mike7757 wrote:

    It doesn't say much. You can try the other command, journalctl. For
    example, try:

    Code:
    journalctl _SYSTEMD_UNIT=teamviewerd.service
    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.

    (from 13.1 x86_64 "Bottle" (Minas Tirith))

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •