Results 1 to 4 of 4

Thread: link to OBS Forum still broken....

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Düsseldorf/Germany
    Posts
    283

    Default link to OBS Forum still broken....

    If you are on the OBS, at the bottom of the page there is a link to the OBS forum...this is broken. I notified the Webmaster already weeks ago, but it seems that those mails are directly sent to /dev/nul....like in most other companies as well.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    3,050
    Blog Entries
    1

    Default Re: link to OBS Forum still broken....

    On Mon, 10 Feb 2014 12:26:01 GMT DocB wrote:

    >
    > If you are on the OBS, at the bottom of the page there is a link to
    > the OBS forum...this is broken. I notified the Webmaster already
    > weeks ago, but it seems that those mails are directly sent
    > to /dev/nul....like in most other companies as well.
    >
    >


    I've forwarded your message to the opensuse-buildservice mailing list.
    http://lists.opensuse.org/opensuse-b.../msg00030.html


  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    3,050
    Blog Entries
    1

    Default Re: link to OBS Forum still broken....

    The link is fixed. Please, test.


  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Düsseldorf/Germany
    Posts
    283

    Default Re: link to OBS Forum still broken....

    looks good, thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •