Results 1 to 4 of 4

Thread: mozilla : server not found probably some DNS problem

  1. #1
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Modra, Slovakia
    Posts
    265

    Default mozilla : server not found probably some DNS problem

    Mozilla suddenly start to misbehave, like any new page which wasn't in DNS cache or whatever fails to load, but konqueror wokrs just fine
    13.2 KDE 64bit tumbleweed
    Lenovo G500s, Thinkpad R500

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    29,814

    Default Re: mozilla : server not found probably some DNS problem

    Is that all information you have? Not even which version of openSUSE?
    Henk van Velden

  3. #3
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Modra, Slovakia
    Posts
    265

    Default Re: mozilla : server not found probably some DNS problem

    I've 13.1 and actually this problem simply disappeared, bit weird who knows some vicious goblins
    13.2 KDE 64bit tumbleweed
    Lenovo G500s, Thinkpad R500

  4. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    15,681
    Blog Entries
    3

    Default Re: mozilla : server not found probably some DNS problem

    Quote Originally Posted by roberto68 View Post
    I've 13.1 and actually this problem simply disappeared, bit weird who knows some vicious goblins
    You probably had temporary DNS problems -- perhaps a network problem originating at your ISP. And when that cleared up, your problem went away.
    openSUSE Leap 15.3; KDE Plasma 5.18.6;

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •