Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Repo Import failed

  1. #11
    Jim Henderson NNTP User

    Default Re: Repo Import failed

    On Fri, 07 Feb 2014 12:56:02 +0000, LycheeLinux wrote:

    > I already tried it without the .repo file.


    You hadn't mentioned that - not sure how we were supposed to know that
    without you telling us that.

    Is there any other information - things you've tried, etc - that you
    might be assuming we know?

    Jim
    --
    Jim Henderson, CNA6, CDE, CNI, LPIC-1, CLA10, CLP10
    Novell/SUSE/NetIQ Knowledge Partner

  2. #12

    Default Re: Repo Import failed

    Sorry I tried also signed and unsigned. Nothing more I think.
    I works with yum and zypper in opensuse but not in SUSEStudio.

    Quote Originally Posted by Jim Henderson View Post
    On Fri, 07 Feb 2014 12:56:02 +0000, LycheeLinux wrote:

    > I already tried it without the .repo file.


    You hadn't mentioned that - not sure how we were supposed to know that
    without you telling us that.

    Is there any other information - things you've tried, etc - that you
    might be assuming we know?

    Jim
    --
    Jim Henderson, CNA6, CDE, CNI, LPIC-1, CLA10, CLP10
    Novell/SUSE/NetIQ Knowledge Partner

  3. #13
    Jim Henderson NNTP User

    Default Re: Repo Import failed

    On Sat, 08 Feb 2014 16:56:02 +0000, LycheeLinux wrote:

    > Sorry I tried also signed and unsigned. Nothing more I think. I works
    > with yum and zypper in opensuse but not in SUSEStudio.


    I've asked that someone poke the person who's supposed to be monitoring
    the mailing list/forum for Studio, so hopefully you'll get an answer over
    there shortly. To diagnose this requires (I think) someone on the backend
    to look and see what error's being generated there.

    Jim
    --
    Jim Henderson, CNA6, CDE, CNI, LPIC-1, CLA10, CLP10
    Novell/SUSE/NetIQ Knowledge Partner

  4. #14

    Default Re: Repo Import failed

    Thanks Yeah the error which is displayed is not really helping me

    Quote Originally Posted by Jim Henderson View Post
    On Sat, 08 Feb 2014 16:56:02 +0000, LycheeLinux wrote:

    > Sorry I tried also signed and unsigned. Nothing more I think. I works
    > with yum and zypper in opensuse but not in SUSEStudio.


    I've asked that someone poke the person who's supposed to be monitoring
    the mailing list/forum for Studio, so hopefully you'll get an answer over
    there shortly. To diagnose this requires (I think) someone on the backend
    to look and see what error's being generated there.

    Jim
    --
    Jim Henderson, CNA6, CDE, CNI, LPIC-1, CLA10, CLP10
    Novell/SUSE/NetIQ Knowledge Partner

  5. #15

    Default Re: Repo Import failed

    I have not been contacted in any way yet?
    Quote Originally Posted by LycheeLinux View Post
    Thanks Yeah the error which is displayed is not really helping me

  6. #16
    Jim Henderson NNTP User

    Default Re: Repo Import failed

    On Sun, 16 Feb 2014 22:36:02 +0000, LycheeLinux wrote:

    > I have not been contacted in any way yet?
    > LycheeLinux;2623255 Wrote:
    >> Thanks Yeah the error which is displayed is not really helping me


    Try posting to that list again (the "forum" link on the SUSE Studio
    site). Might be that they couldn't find the post easily.

    Jim



    --
    Jim Henderson, CNA6, CDE, CNI, LPIC-1, CLA10, CLP10
    Novell/SUSE/NetIQ Knowledge Partner

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •