Results 1 to 4 of 4

Thread: Strange login problem

  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    India
    Posts
    332

    Default Strange login problem

    Hi everyone,


    I am using OpenSUSE 12.3 with XFCE DE . I have added opensuse machine to Windows domain and everything is working fine. I am able to login from SLIM DE if I give a correct password. Only problem is when I give a wrong password it shows me a blank desktop with cross(X) mark cursor.

    When I check the slim log file the error is "slim: pam_authenticate() : Authentication service cannot retrieve authentication info."

    To login again I have to restart the computer.

    Thanks in advance.

  2. #2

    Default Re: Strange login problem

    Is there a file named slim under /etc/pam.d? If so, post its contents.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    India
    Posts
    332

    Default Re: Strange login problem

    Quote Originally Posted by angryfirelord View Post
    Is there a file named slim under /etc/pam.d? If so, post its contents.
    The content of slim in pam.d is

    #%PAM-1.0
    auth include common-auth
    account include common-account
    password include common-password
    session required pam_loginuid.so
    session include common-session
    session sufficient /lib/security/pam_lsass.so

  4. #4

    Default Re: Strange login problem

    Looks fine to me. What's in /var/log/auth.log?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •