Results 1 to 3 of 3

Thread: failproc:empty pid /var/run/blogd.pid when booting SUSE Ent 11.2.6

  1. #1

    Default failproc:empty pid /var/run/blogd.pid when booting SUSE Ent 11.2.6

    Hi everyone!
    First, I'm new to SUSE Linux. (Not very familiar with Linux systems also, but I can follow instructions very well)

    In my new office, we have an application running in SUSE Linux Enterprise Server 11.2.6.19-5(pae) (installed in HP ProLiant server computer) When I boot this server, it will normally boot to a GUI Login screen where I would login and everything else works fine (meaning, our application can access an oracle database in the server)

    The problem: Now when I start the server, it does not boot to the GUI login screen, instead, it brings me to the terminal with error msgs:
    -Failed service in run level 5
    -failproc: empty pid file /var/run/blogd.pid for /sbin/blogd

    It also asks for a login and when I try to login it says : Error in service module.

    * When booting, I also saw "FAILED" in Listener.

    *When client application tries to login/connect to the server they get "ORA-1224: TNS: No listener.

    I have gone through this post https://forums.opensuse.org/showthre...ighlight=blogd but could resolve my problem.

    I'm considering booting with the install DVD and choosing "Repair", should I?
    Can you help me please, what should I do here?

    Thanks.
    Frank.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    29,740

    Default Re: failproc:empty pid /var/run/blogd.pid when booting SUSE Ent 11.2.6

    Sorry, but you are at the wrong forum. These are the openSUSE forums.
    The SLED/SLES forums are at https://forums.novell.com/. Same username/password as here.
    Henk van Velden

  3. #3

    Default Re: failproc:empty pid /var/run/blogd.pid when booting SUSE Ent 11.2.6

    Ohh, I didn't know.
    Thank you, I have posted it there.


    Quote Originally Posted by hcvv View Post
    Sorry, but you are at the wrong forum. These are the openSUSE forums.
    The SLED/SLES forums are at https://forums.novell.com/. Same username/password as here.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •