Results 1 to 3 of 3

Thread: I can not access the forum from Firefox

  1. #1
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Australia
    Posts
    142

    Default I can not access the forum from Firefox

    Hi, a few days ago, i tried to access he forums and i was given an error. I figured that the website must have been down for maintenance. The next day it was the same. I think it's been about four days now since i originally found this issue.
    I am greeted with this.


    Today, fed up i decided to just test it out on Opera, and it works fine.
    There is something wrong here.
    I use the add-ons; NoScript, Flash Video Downloader, and DoNotTrackMe; on firefox.
    I have tried disabling them, and the results are the same.

    I have not tried a new user. I was hoping this issue is known of and has a solution before i try that.

    Thank you.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Australia
    Posts
    142

    Default Re: I can not access the forum from Firefox

    Never mind, i figured out what's wrong right now.
    The website has changed it's web address from:
    https://forums.opensuse.org/english/
    to,
    https://forums.opensuse.org/forumdis...hp/842-English

    I access the forums from a bookmark, but in Opera because i don't use it a real lot, i went looking for it manually,which is why it worked there.
    Sorry for the bother.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ardrishaig, Argyll. Scotland UK - GMT/BST
    Posts
    36,859
    Blog Entries
    20

    Default Re: I can not access the forum from Firefox

    Please try this link
    https://forums.opensuse.org/forum.php

    Since the hack last week we have many broken links
    And if you have or are using bookmarks, they also may be broken
    Tumbleweed_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •