Results 1 to 2 of 2

Thread: Atheros QCA9565 Bluetooth - Detected but does not find BT devices on discovery

  1. #1

    Default Atheros QCA9565 Bluetooth - Detected but does not find BT devices on discovery

    Hi All

    My wireless and bluetooth is a Atheros QCA9565, wireless is working perfectly and has done since install however bluetooth does not find anything during discovery.

    I am using OpenSuse 13.1 KDE and when I go in to the Blutooth config under devices is lists linux-0dgt.site followed by the mac address but when I try to discover my bluetooth speaker or mobile I cannot find anything.

    Any help greatly appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    23,710
    Blog Entries
    1

    Default Re: Atheros QCA9565 Bluetooth - Detected but does not find BT devices on discovery

    Quote Originally Posted by smirnoff76 View Post
    Hi All

    My wireless and bluetooth is a Atheros QCA9565, wireless is working perfectly and has done since install however bluetooth does not find anything during discovery.

    I am using OpenSuse 13.1 KDE and when I go in to the Blutooth config under devices is lists linux-0dgt.site followed by the mac address but when I try to discover my bluetooth speaker or mobile I cannot find anything.

    Any help greatly appreciated.
    Have you read this thread yet? (It might be helpful.)

    https://forums.opensuse.org/english/...rk-12-3-a.html

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •