Results 1 to 2 of 2

Thread: Eclipse crashes on my OpenSuse 13.1

  1. #1

    Default Eclipse crashes on my OpenSuse 13.1

    I just extracted
    adt-bundle-linux-x86-20130219.zip which contains adt+eclipse in my home folder.After that I clicked on the eclipse icon to launch it and it runs well.I create the project and a class and within 5-6s it crashes.This happens everytime. Can you please help me sort out the problem.

    (PS: Earlier i was using this adt-bundle.zip in Linux Mint 15 32-bit and it was working fine)

    Here are my system specs:

    OS Version : Linux 3.11.6-4-desktop openSUSE 13.1 (Bottle) (i586)
    KDE Platform Version : 4.11.2

    and I am using the default Open JDK.

  2. #2

    Default AW: Eclipse crashes on my OpenSuse 13.1

    Quote Originally Posted by InsaneCoder View Post
    I just extracted
    adt-bundle-linux-x86-20130219.zip which contains adt+eclipse in my home folder.After that I clicked on the eclipse icon to launch it and it runs well.I create the project and a class and within 5-6s it crashes.This happens everytime. Can you please help me sort out the problem.

    (PS: Earlier i was using this adt-bundle.zip in Linux Mint 15 32-bit and it was working fine)

    Here are my system specs:

    OS Version : Linux 3.11.6-4-desktop openSUSE 13.1 (Bottle) (i586)
    KDE Platform Version : 4.11.2

    and I am using the default Open JDK.
    Try to run it in a terminal window and see what error message you get when it crashes.

    Most likely your issue is the known problem in combination with WebKit I think, so try to use mozilla instead by specifying the option:
    Code:
    -Dorg.eclipse.swt.browser.DefaultType=mozilla
    You can add that to eclipse.ini if you don't want to specify it each time.

    See also:
    http://forums.opensuse.org/english/g...se-13-1-a.html

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •