Results 1 to 2 of 2

Thread: xemacs tramp ssh -> stringp Fehlermeldung

  1. #1

    Default xemacs tramp ssh -> stringp Fehlermeldung

    Hallo,

    wenn ich in XEmacs versuche eine Datei mit tramp im SSH-Modus zu öffnen erhalte ich folgende Fehlermeldung. Das gleiche Problem habe ich sowohl auf einer neuinstallation von OpenSuSE 13.1 als auch nach einem Update von 12.3 auf 13.1. Weiß da jemand woran das liegen könnte?


    Code:
    Wrong type argument: symbolp, (autoload "subr-more" "Return a sequence of numbers from FROM to TO (both inclusive) as a list.
    INC is the increment used between numbers in the sequence and defaults to 1.
    So, the Nth element of the list is (+ FROM (* N INC)) where N counts from
    zero.  TO is only included if there is an N for which TO = FROM + N * INC.
    If TO is nil or numerically equal to FROM, return (FROM).
    If INC is positive and TO is less than FROM, or INC is negative
    and TO is larger than FROM, return nil.
    If INC is zero and TO is neither nil nor numerically equal to
    FROM, signal an error.
    
    This function is primarily designed for integer arguments.
    Nevertheless, FROM, TO and INC can be integer or float.  However,
    floating point arithmetic is inexact.  For instance, depending on
    the machine, it may quite well happen that
    (number-sequence 0.4 0.6 0.2) returns the one element list (0.4),
    whereas (number-sequence 0.4 0.8 0.2) returns a list with three
    elements.  Thus, if some of the arguments are floats and one wants
    to make sure that TO is included, one may have to explicitly write
    TO as (+ FROM (* N INC)) or use a variable whose value was
    computed with this exact expression.  Alternatively, you can,
    of course, also replace TO with a slightly larger value
    (or a slightly more negative value if INC is negative).
    
    arguments: (FROM &optional TO INC)
    " nil nil)

  2. #2

    Default Re: xemacs tramp ssh -> stringp Fehlermeldung

    Wenn ich in OpenSuSE nun das OSS-Reporsitory von 12.3 einbinde und von dort das Package "xemacs-packages-20121119-2.1.1" installiere funktioniert der List-Modus via Tramp wieder.

    Somit scheint in dem Package xemacs-packages Version 20130822-2.1.4 irgendwo der Fehler zu stecken - vielleicht hat ja jemand mal ne Idee...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •