Results 1 to 6 of 6

Thread: Scanning to PDF

  1. #1
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sampa
    Posts
    45

    Default Scanning to PDF

    Attention!, the real thread starts at post #4 below.


    OpenSUSE 13.1 – KDE 4.11.3


    Hi all!


    I just logged into the openSUSE forum and went to the settings in order to change my email-address. I was asked to enter my password and I informed my new email. When I clicked on Save Changes I got the message that my password is invalid although I had used the same one as in the log in area. I repeated this a couple of times and I always got the same error message. The password must be correct, because I was able to log in. So, why can't I change the email-address?


    Hope anybody of you can help me.


    Thanks!
    Last edited by hcvv; 13-Dec-2013 at 04:27.
    ASUS 1225/R252 - AMD E-450 APU with with 1,650 MHz - 3.5 GB RAM - 320 GB HD

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    17,043

    Default Re: Scanning to PDF

    On Wed, 11 Dec 2013 22:36:02 +0000, dank245 wrote:

    > I just logged into the openSUSE forum and went to the settings in order
    > to change my email-address.


    Please see the FAQ on how to change your e-mail address. The normal
    process for vBulletin won't work because of how our logins are integrated
    with SUSE and other openSUSE systems.

    Jim
    --
    Jim Henderson
    openSUSE Forums Administrator
    Forum Use Terms & Conditions at http://tinyurl.com/openSUSE-T-C

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    24,853

    Default Re: Scanning to PDF

    This is strange.

    You do have the same question in the correct subforum with a correct title.

    But this one has a complete differntn title that does not match the text.

    Is this a real double post and should it be deleted?
    Henk van Velden

  4. #4
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sampa
    Posts
    45

    Default Re: Scanning to PDF

    Quote Originally Posted by hcvv View Post
    This is strange.

    You do have the same question in the correct subforum with a correct title.

    But this one has a complete differntn title that does not match the text.

    Is this a real double post and should it be deleted?


    Ai, caramba! You're right. I messed up the questions. The correct one is the following:


    OpenSUSE 13.1 – KDE 4.11.3


    Hi all!


    I just scanned a few documents with Scanlite and I wanted to save them in only one PDF-file. But as far as I saw I cannot scan and save to PDF and the second problem is that several pages cannot be saved into one file.


    So, can anybody tell me how I can scan several pages saving them into the same file?


    Thanks for your help.
    ASUS 1225/R252 - AMD E-450 APU with with 1,650 MHz - 3.5 GB RAM - 320 GB HD

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,723
    Blog Entries
    20

    Default Re: Scanning to PDF

    Place the scan images in to a Presentation document then export it to .pdf
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  6. #6
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    1,014

    Default Re: Scanning to PDF

    Quote Originally Posted by dank245 View Post
    Ai, caramba! You're right. I messed up the questions. The correct one is the following:


    OpenSUSE 13.1 – KDE 4.11.3


    Hi all!


    I just scanned a few documents with Scanlite and I wanted to save them in only one PDF-file. But as far as I saw I cannot scan and save to PDF and the second problem is that several pages cannot be saved into one file.


    So, can anybody tell me how I can scan several pages saving them into the same file?


    Thanks for your help.

    Hello! !

    I don’t know why the application xsane is no longer installed in opensuse by default. Never mind. It is easy to do so from YaST/Softwaremanager.

    When you have started xsane look to the right of a "bullets eye" where you have a drop down list, choose multipage from there and a additional window will show up. Test it from there. There is some preferences to do in both windows but it is working for me both with manual feeding and automatic document feeder.

    Good luck!

    Greetings.
    I'm shameless like others in the forum -was I to any help or made sense? If yes: click the on the star below to the left. Written whit a ;-) in my eye.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •