Results 1 to 4 of 4

Thread: Flash Player doesn't display properly after upgrade from 12.3 to 13.1 - Intel i915 driver

  1. #1

    Unhappy Flash Player doesn't display properly after upgrade from 12.3 to 13.1 - Intel i915 driver

    Hi all. after upgrading my working OpenSuse installation from 12.3 to 13.1 flash player plugin in Firefox doesn't work as expected,
    Sound is ok but video is very weird, the image is in pink and green color and wrong dimensions. The are also some strange artifacts
    I tried to uninstall and reinstall flash from yast control center. I also tested previous versions and i also installed Chromium which has its own flash
    implementation but with same results.
    My kde installation use i915 driver for intel card. I've dumped the hardware info but are 8 Mbyte of data, so ask for it if you want to have a look to my config.
    Obviously i tried to disable hardware acceleration in flash plugin with no luck.
    Any hint ??

    Fabio.

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Location
    Space Colony Lagrange Point 22° à, 77° Ƅ, 56° ɤ, 99° ɜ
    Posts
    3,166

    Default Re: Flash Player doesn't display properly after upgrade from 12.3to 13.1 - Intel i915 driver

    fcapozzi62 wrote:
    >
    > Hi all. after upgrading my working OpenSuse installation from 12.3 to
    > 13.1 flash player plugin in Firefox doesn't work as expected,
    > Sound is ok but video is very weird, the image is in pink and green
    > color and wrong dimensions. The are also some strange artifacts
    > I tried to uninstall and reinstall flash from yast control center. I
    > also tested previous versions and i also installed Chromium which has
    > its own flash
    > implementation but with same results.
    > My kde installation use i915 driver for intel card. I've dumped the
    > hardware info but are 8 Mbyte of data, so ask for it if you want to have
    > a look to my config.
    > Obviously i tried to disable hardware acceleration in flash plugin with
    > no luck.
    > Any hint ??
    >
    > Fabio.
    >
    >

    If you anticipate a driver issue then try
    http://forums.opensuse.org/english/g...ml#post2604892

    --
    GNOME 3.10.1
    openSUSE 13.1 (Bottle) (x86_64) 64-bit
    Kernel Linux 3.11.6-4-desktop

  3. #3

    Smile [Solved] Flash Player doesn't display properly after upgrade from 12.3to 13.1 - Intel i915 driver

    Tnx for help. It worked.

    Quote Originally Posted by vazhavandan View Post
    fcapozzi62 wrote:

    If you anticipate a driver issue then try
    http://forums.opensuse.org/english/g...ml#post2604892

    --
    GNOME 3.10.1
    openSUSE 13.1 (Bottle) (x86_64) 64-bit
    Kernel Linux 3.11.6-4-desktop

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Location
    Space Colony Lagrange Point 22° à, 77° Ƅ, 56° ɤ, 99° ɜ
    Posts
    3,166

    Default Re: Flash Player doesn't display properly after upgrade from 12.3to 13.1 - Intel i915 driver

    fcapozzi62 wrote:
    >
    > Tnx for help. It worked.
    >
    > vazhavandan;2604930 Wrote:
    >> fcapozzi62 wrote:
    >>
    >> If you anticipate a driver issue then try
    >> http://tinyurl.com/mqvspvh
    >>
    >> --
    >> GNOME 3.10.1
    >> openSUSE 13.1 (Bottle) (x86_64) 64-bit
    >> Kernel Linux 3.11.6-4-desktop

    >
    >

    you are welcome

    --
    GNOME 3.10.1
    openSUSE 13.1 (Bottle) (x86_64) 64-bit
    Kernel Linux 3.11.6-4-desktop

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •